L'alcaldessa respon

L’alcaldessa respon els dubtes i les inquietuds dels infants sobre el confinament

Es posa en marxa un nou programa en què l’alcaldessa escoltarà i contestarà les preguntes que els nens i nenes barcelonins enviïn sobre les experiències durant el confinament, una eina per acompanyar els més petits i ajudar-los a expressar com viuen aquest moment excepcional.

 

El confinament i l’aïllament afecten de manera específica els veïns i veïnes més petits de la ciutat, que aquests dies viuen des de casa una situació excepcional. Amb l’objectiu d’amplificar la seva veuescoltar les seves inquietuds i fer visible la seva mirada a tota la ciutadania, l’Ajuntament posa en marxa una nova eina d’expressió que posarà en contacte els infants barcelonins amb l’alcaldessa a través d’un programa setmanal en què Ada Colau respondrà els missatges que els nens i nenes li enviïn.

 

L’alcaldessa respon als infants

 

A partir del 8 d’abril els infants podran enviar preguntes sobre el confinament a l’alcaldessa, que iniciarà la ronda de respostes dissabte, 11 d’abril.

 

  • Com es poden enviar els missatges? Per WhatsApp, al número 670 245 967.
  • Quin format han de tenir? Han de ser vídeos en format horitzontal.
  • Quan s’emetran els missatges i les respostes de l’alcaldessa? Es tracta d’un programa setmanal de 30 minuts de durada que començarà dissabte, 11 d’abril, i s’emetrà tots els dissabtes a la tarda, a les 18.30 hores.
  • On s’emetrà el programa? L’emissió es podrà seguir en directe a Betevé i a través del web “Estimat diari”.

 

Un espai col·lectiu per als més petits

 

“Estimat diari: Barcelona des de casa amb ulls d’infants” és la crònica col·lectiva del confinament a través de la mirada dels més petits, que recull les experiències, reflexions i creacions dels nens i nenes sobre la situació causada per l’alarma de la Covid-19. El web ofereix una eina creativa que permet compartir expressions artístiques de tot tipus, des de poemes, contes, històries i reflexions fins a pintures, escultures i creacions visuals en imatges.

 

Enllaços relacionats

 

“Barcelona des de casa”, el web d’informació, recursos i cures per fer front a la Covid-19

 

“Estimat diari”, un espai virtual d’expressió col·lectiva per als infants

Els centres cívics no s’aturen

 

Vídeo: L’alcaldessa respon als infants

 

 

Compartiu aquest contingut