Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Mesures per la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 a les Escoles Municipals de Música

D’acord amb la RESOLUCIÓ SLT/2700/2020, de 29 d'octubre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, apartat 12 relatiu a les activitats docents, activitats de lleure infantil i juvenil (incloses les extraescolars) i activitats d'intervenció socioeducativa (serveis d'intervenció socioeducativa i centres oberts), se suspèn la presencialitat en les activitats formatives no reglades a partir de dilluns, 2 de novembre, i fins que ho decretin les autoritats competents.

Així les coses, l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona fixa les següents instruccions per a la prestació del servei a les escoles municipals de música de Barcelona en modalitat telemàtica:

  1. A partir del dilluns, 2 de novembre, totes les classes s’impartiran de forma telemàtica respectant la durada de les classes i el contingut formatiu previst.
  2. L’escola atendrà els alumnes i les famílies que hagin concertat la visita per motius justificats que no es puguin resoldre de forma telemàtica.
  3. S’aplicaran els preus públics vigents pels serveis educatius de les escoles municipals de música de Barcelona d’acord amb el previst al full de matrícula per al curs 2020/2021 que preveu: 
    La formalització de la matrícula comporta l'acceptació expressa de que les classes es puguin realitzar de forma presencial, mixta o telemàtica quan així s'acordi per l'Institut Municipal d'Educació, com a titular dels equipaments escolars, per a evitar contagis per la Covid-19, d'acord amb el pla d'organització del centre pel curs 2020-2021.

Compartiu aquest contingut