Posa’t la Gorra - 14 de desembre

Les corals de mitjans i Back Beats anem a cantar al “Posa’t la Gorra”. El proper 14 de desembre a les 11.45 h al parc de la Ciutadella. Ens fa molta il·lusió participar en un projecte com aquest!!!!

La festa Posa't la gorra, que organitza l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) és una ocasió idònia per combinar solidaritat i diversió en família. L'edició 2019 se celebrarà dissabte 14 al Parc de la Ciutadella, i estarà conduïda pel popular Mag Lari.

A la festa de Barcelona hi actuaran els grups Xiula, Zebrass i l'Escola Municipal de Música de Sant Andreu. A més, els assistents podran participar en diferents tallers de forma gratuïta. Com sempre, l'únic requisit per gaudir d'aquest dia és adquirir la gorra, que aquesta edició simbolitza, amb el seu canvi de pell, la transformació que ens fa més forts.

La dinovena edició posarà l'èmfasi en els joves, que llegiran un manifest al final del matí. Podeu adquirir la vostra gorra i conèixer totes les activitats i la feina d'AFANOC al seu web.

TMB hi col·labora fent difusió de la festa.

Us hi esperem!!!!

Compartiu aquest contingut