Equip Humà

Professorat

Personal d'administració i serveis

Oficines

Santiago Miguel
Raúl Ovejero

Consergeria

David Samaniego
Armonía Martín

Nascuda a Barcelona, s’inicia dins del món de la música i de la lírica a la companyia fundada i dirigida pel seu avi, Josep Arbonés i Serra. Realitza els estudis de música i es titula en el grau professional de cant a l'Escola Superior de Catalunya (ESMUC). També, té formació de piano.

Des de l'any 2009, s’especialitza amb formacions en el Mètode Dalcroze, el Mètode Psicofísic 'Cos-Art' i el Mètode Alexander.

Ha dut a terme concerts com a solista a diferents llocs del món i participa regularment com a solista amb diferents orquestres d'arreu de Catalunya i d'Espanya, així com d'Alemanya i d'Itàlia. Diversos compositors han escrit obres per a ella, tant per a veu i piano com per a veu i orquestra.

És professora de música i moviment, música i expressió, llenguatge musical, coral, nens amb necessitats educatives específiques i taller d'escenes líriques de sarsuela a l'Escola Municipal de Música de Sant Andreu. També, ha treballat a l'Escola Municipal de Música de l'Eixample.

Ha realitzat els seus estudis al Conservatori Superior de Musica de Barcelona i a l'Escola Luthier d'arts musicals. També ha realitzat estudis d’art a l’Escola Massana de Barcelona.

Ha assistit a cursos de perfeccionament i master-class amb els mestres José Tomás, David Russell, Hopkinson Smith, Manuel Barrueco I Leo Brouwer. També ha estudiat composició amb el guitarrista i compositor Feliu Gasull.

L’any 1993 va ser guardonat en el Concurs d’Interpretació Musical de Sant Joan de Vilatorrada en la categoria de solista.

Especialitzant-se en la música de cambra ha format part de diverses formacions.

Compagina la seva feina com a intèrpret amb la pedagógica a l'Escola Municipal de Música de Sant Andreu Mestre Pich Santasusana.

Nascut a Lleida l'any 1977. Cursa els seus estudis de violoncel al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona amb els mestres Eulàlia Nosàs i Peter Thiemann. Posteriorment, amplia la seva formació amb els violoncel·listes Cristoforo Pestalozzi i Damià Martinez. Realitza nombrosos cursos de perfeccionament del violoncel amb professors com Elias Arizkuren, Maarten Mostert i Leonid Gorokov.

És membre de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat des de l’any 2000 i actualment, és el cap de la secció de violoncels. Ha estat membre de l'Orquestra Acadèmia del Gran Teatre del Liceu i de la Interregionalesinfonieorchester (IRO). Ha col·laborat i col·labora amb diverses orquestres i formacions d’arreu de Catalunya.

Professor de violoncel i orquestra de l’EMM de Martorell i de l’EMM de Sant Andreu.

Nascuda a Càceres, començà els seus estudis musicals en l’especialitat de fagot al Conservatori “Hermanos Berzosa” de la mateixa ciutat, amb el professor Vicente García. Seguidament, es va traslladar a Múrcia on va cursar els estudis superiors al Conservatori “Manuel Massotti Littel” on es va llicenciar. Ha fet cursos i masterclasses amb fagotistes com Santiago Ríos, Enrique Abargues, Vicente Merenciano, Vicente García, Ovidio Danzi… Ha estat membre de diferents orquestres joves i ha col·laborat amb orquestres com ara l’OCG, l’OSRM, l’OBC, l’OJC, l’OSV o la GIOrquestra, entre d’altres. En l’actualitat és membre fundadora del Quintet Quatre +1. En l’àmbit pedagògic ha treballat als Conservatoris Professionals de Cieza i Jumilla (Mùrcia) i actualment és professora de fagot a l’escola i conservatori “Mestre Montserrat” a Vilanova i la Geltrú i a les Escoles Municipals de Música de Barcelona: l’Eixample ‘Joan Manel Serrat’, Sant Andreu ‘Mestre Pich Santasusana’ i Nou Barris.

Nascuda a Barcelona, ​​l'any 1965.

Comença els seus estudis de piano a l'Acadèmia Ars Nova de Barcelona, ​​rebent classes de la prestigiosa pianista i pedagoga Maria Canals.

Posteriorment, per realitzar els seus estudis professionals i superiors, ingressa al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, ​​on continuarà formant-se en les especialitats de Pedagogia del Solfeig i Piano. Aquí obté la titulació Superior de Música a les especialitat de Solfeig, Teoria de la Música, Transposició i Acompanyament (Titulació del Pla 66) i Titulació de Professora de Música, especialitat Piano (Titulació del Pla 66).

Ha continuat la seva formació contínua en Pedagogia Musical: en la metodologia Orff i d'Audició per l'Escola de Pedagogia Musical Mètode / Ireneu Segarra; Didàctica del Solfeig i de Llenguatge Musical LOGSE amb el catedràtic Xavier Boliart; Mètode Jacque-Dalcroze i Mètode Willems amb Jacques Chapuis i Silvia del Bianco a l'Institut Joan Llongueres.

Ha participat en congressos internacionals i en el 1r curs Internacional de Rítmica Jacques-Dalcroze, on va obtenir el Diploma Pedagògic d'Educació Musical Willems (per l'Associació Internacional Dommartin-Lió, França).

S'ha format també en tècnica corporal: mètode Cos / Art, impartit per Yiya Díaz i de Moviment Integral, impartit per Gloria Martínez, fundadora del Mètode M.I.

Segueix formant-se en l'actualitat en tècnica vocal i en el Mètode Tomatis de teràpia auditiva.

Ha treballat en diferents centres d'ensenyament musical: Acadèmia de música Ars Nova-Maria Canals, Conservatori de Sabadell, Conservatori Municipal de Música de Barcelona, ​​Centre Integrat Oriol Martorell i actualment la seva dedicació docent està centrada en l'Escola Municipal de Música de Sant Andreu-Pich Santasusana de Barcelona, on imparteix llenguatge musical de tots els nivells i és Cap del seu Departament i membre del Consell Escolar.

Des del curs 17-18 ha impulsat en aquest centre l'ensenyament del llenguatge musical amb nous mètodes i pedagogies d'aula virtual de música, que promouen un aprenentatge molt més pràctic, dinàmic, visual i atractiu per als alumnes, el que els permet que la seva estudi a casa sigui també molt més efectiu i amè, alhora que els ofereix un suport per a resoldre les tasques i que el professor estigui al corrent sempre dels progressos del seu alumnat.

Títol Superior de Guitarra Clàssica al Conservatori del Liceu de Barcelona.

Preocupat i convençut que l'educació musical forma part d'una formació global de la persona, ha treballat l'eduació corporal i emocional durant més de quinze amb la intenció de integrar-ho en el seu treball a les classes individuals o de grup.

La seva experiència docent l'ha portat a treballar a diverses escoles de música, com a professor de guitarra, llenguatge musical i música de cambra. Professor especialista de música de Primària durant dotze anys. Actualment és Professor Associat a la Facultat d'Educació de la Universitat de Barcelona. 

Com a intèrpret, actúa com a solista o formant part en diferents grups de música de cambra.

Actualment és professor de guitarra clàssica, llenguatge musical i tallers Orff a l'EMM Sant Andreu i a EMM de l'Eixample.

Nascut a Tarragona, inicia els estudis musicals a la seva ciutat natal i els prossegueix a Barcelona obtenint les titulacions Superiors de Viola, Música de Cambra i Violí; també obté el Premi D’Honor de Grau Mig de Violí i el Premi D’Honor de Grau Superior de Viola.

Xavier Turull, Josep Mª Alpiste, Emilio Mateu, Marçal Cervera, Aureli Vila, Garfield Jackson, Norbert Blume... són entre d’altres els seus mestres.

Exmembre de l’Orquestra de Cambra d’Andorra-ONCA. 

Ha estat membre fundador de les Orquestres: Empordà, Camerata XXI i Camera Musicae.

Col·laborador habitual amb l’Orquestra de Cambra del Garraf; Simfònica del Vallès; Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC); Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les terres de Lleida; Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu... així com en diversos espectacles de jazz i teatre musical a Barcelona, Bilbao, Sevilla, New York...

Membre del “Arts Quartet”, “Artemps Trio”, “Quartet Ressonància”, etc... ha realitzat nombrosos concerts arreu de Catalunya, Itàlia, sud de França on ha estat convidat pel Quartet Enescu amb el qual ha treballat obres del repertori més representatiu per aquesta formació...

Ha enregistrat obres de X. Gols, A. Guinovart d’entre molts altres...

Compagina la seva activitat com a instrumentista amb la tasca docent com a professor de viola i música de cambra a l’escola de música municipal de Sant Andreu de l’ajuntament de Barcelona des del 1995.

Professor superior de clarinet amb experiència com a docent en diferents escoles de música. Com a intèrpret, ha col·laborat en diverses orquestres simfòniques i grups de cambra, així com en enregistraments discogràfics. Actualment, professor de clarinet de l'EMMSA.

Comença els seus estudis amb Philippe Vallet en el Conservatori  Professional de Badalona, on obté el títol professional d’oboè.

Segueix els seus estudis musicals amb Laszlo Hadady (oboè solista de l’Ensamble Intercontemporaine de París) a l’École National de Musique de Créteil (París), obtenint allà el Diploma Superior d’oboè. Després, en el Conservatori Superior de Barcelona, obté el títol de Professora Superior. Finalment, i amb el professor Laurent Gignoux, rep una “Médaille de Vermeil” d’oboè en el Conservatori de Nîmes (França).

A col.laborat a l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orquestra Simfònica del Vallès, Orquestra Nacional de Moldàvia, Orquestra Europea, Orquestra Camerata de Moscú, Orquestra Terrassa 48, Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida, etc.

Es professora d’oboè als conservatoris de Sabadell i Girona, i a l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu (Barcelona). 

Nascuda a Mataró l’any 1983. Estudia amb Anna Baget i Chus Castro i posteriorment obté la titulació superior en violí clàssic i contemporani al Conservatori Superior de música del Liceu amb el professor Corrado Bolsi i Olga Aleshinsky. S’especialitza en violí històric a l’escola Superior de música de Catalunya amb els professors Manfredo Kraemer i Pablo Valetti.

Col·labora habitualment com a violinista amb diferents orquestres i grup de música de cambra: Le tendre Amour, Café Zimmermann, Vespres d’Arnadí, Al Ayre Español, l’orquestra Barroca Catalana, l’Ensemble Méridien, Ensemble Contratemps i Le Concert d’Astrée.

Ha enregistrat més d’una vintena de discs amb diferents segells discogràfics i ràdios com: Alpha Productions, France Musique, Mezzo, La mà de Guido, Brilliant Classics, Catalunya Ràdio i Outhere.

Ha gestionat, coordinat i dirigit projectes de música comunitària on la música actua com a vehicle de cohesió i transformació social col·laborant amb l’Auditori, Comusitària, Riborquestra i l’EMMCA.

Actualment, és professora de violí a l’escola de música de Blai Net de Sant Boi de Llobregat i a l’escola municipal de música de Sant Andreu.

Valorada com una pianista de profunda sensibilitat i ampli poder comunicatiu, ha estat convidada a tocar en el Théâtre de Beaulieu de Lausana, el Bâtiment des Forces Motrices de Ginebra, el Yehudi Menuhin Forum de Berna, el Palais des Congrès Dbayeh de Beirut, l'Ateneul Roman de Bucarest o L'Auditori i el Palau de la Música de Barcelona, entre altres.

Ha actuat, com a solista, amb la Lebanese Philharmonic Orchestra, la Camerata Regală de Romania, l’Orquestra de la UPF de Barcelona, l'OSRé, l’Orquestra de Cambra de l'Empordà i l’Orquestra de Cambra de Vic. També ofereix habitualment concerts amb el Neroli Trio i el Clara Schumann Ensemble.

Compromesa amb la pedagogia musical, ha compaginat la seva trajectòria amb l’ensenyament a centres com la Fondation Résonnance (Suïssa), la Universitat Pompeu Fabra o el Conservatori Superior del Liceu.

Com a responsable de la Fondation Résonnance al nostre país, ha ofert un gran nombre de concerts a hospitals, presons, institucions especialitzades i llars d’acollida amb l'objectiu de transmetre els beneficis de la música clàssica a persones en situació de vulnerabilitat social.

Obté el Títol Superior de Piano becada pel Conservatori Superior Municipal de Barcelona (prof. Carmen Vilà Fassier) i un Màster en Interpretació i Recerca Musical (VIU).

Títol superior de música moderna i jazz en l'especialitat de guitarra elèctrica. Actualment forma part de diversos projectes musicals d’estils ben variats com, rock, jazz, musica cubana, així com diversos projectes de música per al públic familiar.

Músic llicenciat per l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i diplomat a l’Aula de Música moderna i jazz, Conservatori del Liceu amb quinze anys d’experiència al ram professional, ha format part de musicals com Sister Act, Fama, Grease, Hair i The Wild Party. Va ser arranjador musical del super èxit Molt soroll per no res al TNC amb Manu Guix i Àngel Llàcer a la direcció així com director musical i productor de Sugar, ningú no és perfecte.

Fora dels musicals ha participat en gravacions i directes amb Raimundo Amador, Aurora Beltrán, Enrique Bunbury, Loquillo, Groove Armada y Carmen París. Ha dirigit bandes com Stefano Palatchi, Chipper Cooke, Rafa Pons i Deparamo. És compositor assidu de l’editorial musical Sarao.

Títol Superior de Piano, pel Conservatori Municipal Superior de Música de Barcelona. Ha estudiat amb Mª Jesús Crespo, Antoni Besses, Carles Marquès, Nina Svetlanova i Luiz de Moura.

Llicenciada en Filologia Anglesa i Germanística per la UAB.

Ha participat en cursos sobre pedagogia musical en grup amb Uli Molsen, R. Schenck, L Winberg, O. Festaas, S. Nelson, Violeta Hemsy de Gaiza, Albert Romaní, Merete Markussen, Arlette Biget i Claude-Henry Joubert.

Ha participat en cursos internacionals sobre formació de l’instrument a Cataunya, Suïssa i als Estats Units.

Ha col·laborat com a pianista en espectacles de teatre musical a Catalunya i França...

Ha tocat en diversos grups de música de cambra arreu de l'Estat, França, Hongria, Itàlia i Suïssa.

És membre fundador del QUINTET MAR DEL PLATA (2015), especialitzat en Astor Piazzolla.

És professora de piano i música de cambra a l'Escola Municipal de Música de Sant Andreu des de l'any 1992, i va ser coordinadora pedagògica del mateix centre des de l'any 2000 fins al 2011.

Des de 2008 ha dut a terme formació per a professors sobre la Pedagogia de grup no directiva, a les escoles de música municipals d'Igualada, Olesa de Montserrat, Premià, Santa Coloma de Gramanet, Hondarribia, Alcover, Alcobendas, Tarragona, El Taller de Músics, Calahorra i Gandia i al conservatori de Donosti.

Nascuda a L'Eliana (València) on va començar els seus estudis musicals de trompeta. Els va acabar al Conservatori Superior de Castelló Salvador Seguí amb D. Vicente Campos.

Ha fet cursos i masterclasses amb Maurice André, Gábor Tarkövi, Charles Schlueter i Mireia Farrés, entre altres.

Ha col·laborat en orquestres com El Gran Teatre del Liceu, OSV, OCGR, OSPA, Sant Cugat, GIOrquestra i des de l'any 2017, la Banda Municipal de Barcelona. Respecte a la música folklòrica, ha format part de la Cobla Reus Jove, Cobla Ciutat de Terrassa i col·labora amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona i Cobla Maricel.

És Màster en Gestió Cultural.

Pedagògicament, ha treballat en el Conservatori del Liceu i a l'Escola Municipal de Rubí. Actualment, és professora de trompeta i banda a l'Escola Municipal de Música de Sant Andreu Mestre Pich Santasusana.

Després d'obtenir la llicenciatura en Música clàssica en l'especialitat de saxòfon al Conservatori del Liceu de Barcelona, es va graduar al Berklee College of Music de Boston (EUA) amb una llicenciatura en Composició. També posseeix una llicenciatura en Jazz i Música Moderna de l'ESMUC de Barcelona.

Amb una ment musical oberta ha treballat com a intèrpret, compositor, director d'orquestra i professor en projectes de diferents estils musicals, sobretot de música clàssica i jazz.

Com a intèrpret ha participat en projectes i conjunts instrumentals amb els quals ha actuat en diverses sales espanyoles i internacionals (Roma, París, Beirut, Buenos Aires, i Belém do Pará). El seu últim àlbum és "No era lluny ni difícil", basat en la poesia de Joan Margarit, un dels millors poetes catalans contemporanis. El disc va ser presentat el 2013 al 45è. Festival de Jazz de Barcelona. Orquestra simfònica del Liceu interpretant un arranjament propi de la peça "Summertime". 58è Festival de Jazz de Sant Sebastian (2023).

Com a compositor i director d'orquestra ha treballat per a diferents formacions instrumentals: Big Band, orquestra simfònica, i petits conjunts. Ha compost i dirigit: la Girona Jazz Project (Espanya), Santa Fe Jazz Ensamble (Argentina), Sam Big Band (Brasil), Orquestra de Jazz de Brussel·les (Bèlgica), Orquestra Simfònica Julià Carbonell (Espanya). També ha compost música per a documentals i nombrosos comercials de televisió.

Com a educador ha estat professor de saxòfon, piano, harmonia i improvisació durant vint anys. Fruit de la seva experiència, ha desenvolupat estratègies pedagògiques per potenciar al màxim les habilitats musicals de cada alumne/a. També ha impartit classes magistrals en composició i arranjaments a la Universitat del Litoral, a l'Argentina i a la Universitat de Belem do Pará, al Brasil.

Comença estudiant piano i música moderna al Taller de Músics de Barcelona i contrabaix i baix elèctric amb David Mengual i Mario Rossy. L'any 1997 es trasllada a França per continuar els estudis d’harmonia i contrabaix al Conservatori National de Regió d’Aubervillers-La Courneuvue (París) on obté el Diplôme d'Études Musicales. Els anys 1999 i 2000 estudia música antiga al C.N.R. de París i participa l’Acadèmia Musical d’Amboise amb Jean-Christophe Deleforge i a l’Acadèmia Internacional de Música de Cervera amb Andrew Ackerman.

L’any 2007 obté la titulació superior de contrabaix a l’Escola Superior de Música de Catalunya, on estudia amb Jonathan Camps i Toni Garcia, i a on té l’ocasió d’estudiar contrabaix jazz amb Horacio Fumero i col.laborar amb el departament de música antiga.

La seva formació polièdrica li ha permès tocar diversos estils, com són la música clàssica i antiga, el jazz, la  música popular o el teatre musical.

Neix a Palafrugell, on inicia els seus estudis musicals. Es trasllada a Barcelona. Ingressa a l'Institut del Teatre on cursa la llicenciatura d'Art Dramàtic en l'especialitat de musical. Allà rep el seu primer contacte amb l’òpera de la mà de la soprano Maria Dolors Aldea. Més endavant continua els seus estudis de cant amb professors com Chantal Botanch, Vicenzo Spatola, Anna Feu i Oriol Rosés amb qui obtingué la llicenciatura al Conservatori Superior de Música del Liceu. Posteriorment, obté el màster de música antiga per l’Esmuc de la mà de Marta Almajano. Ha fet classes magistrals amb Cindee Sanner, Montserrat Caballé i Kurt Widmer. L’any 2003 participa en el muntatge de la sarsuela La Generala, dirigida per Paco Mir, del Tricicle, i amb el que realitzà una gira de més d’un any. L'any 2005 guanya el concurs Mirna Lacambra, fet que li permet actuar a l'òpera Le nozze di Figaro de Mozart, acompanyada de l'Orquestra Simfònica del Vallès, sota la direcció de Daniel Martínez. Des d’aleshores ençà ha ampliat notablement el seu repertori amb un bon nombre de rols d’òpera, sarsuela, lied i oratori. Ha realitzat diversos concerts amb el pianista Josep Buforn i el Quartet de Corda Manfred, ha participat en concerts d'actes de renom com els "Premis Bonmatí" de la ciutat de Girona, va ser membre del cor URL amb el que participà com a solista en oratoris acompanyada per l’Orquestra Barroca Ars Musicae de Mallorca... En l'actualitat compagina els estudis de cant a la Pole Des Ars Baroques de Toulouse, col.labora assíduament com a solista amb l'Orquestra Barroca de Barcelona en diversos cicles de concerts dedicats a les àries barroques, actuant internacionalment, i amb la que ha enregistrat un CD dedicat a Haendel, és membre de l'Ensemble Tente en el Aire i a més a més realitza una tasca de docència a l’Escola Municipal de Música Mestre Pich Santasusanna del barri barceloní de Sant Andreu, al Col.legi Montserrat i a l’Orfeó Gracienc. ​

Neix a Barcelona l'any 1975. Inicia els estudis musicals al Conservatori Superior de Música de Barcelona on obté el Títol Superior de trompa amb el mestre Vicenç Aguilar. Posteriorment es trasllada a Viena on estudia amb Nury Guarnaschelli(solista ORF). És professora de trompa de l'EMMSant Andreu Pich Santasusanna i de l'IEA Oriol Martorell (Barcelona).

Graduat superior en Direcció de Cor per l’Esmuc, ha assistit també a master classes amb Frieder Bernius, Harry Christophers i Antoni Ros Marbà, entre d’altres. També ha cursat estudis de direcció d’orquestra, cant líric i cant històric, així com Promoció i Gestió Musical. Va obtenir el títol professional de piano al Conservatori de Terrassa. A més, és enginyer tècnic de telecomunicacions per la UPC. També s’ha format com a director d’educació en el lleure.

Ha dirigit nombrosos cors i ha produït multitud de concerts, dirigint obres com el Rèquiem alemany de Brahms, el Messies de Haendel, el Rèquiem de Mozart, Salm 42 de Mendelssohn, les darreres simfonies de Mozart o El amor brujo de Manuel de Falla. També ha col·laborat amb projectes operístics, amb títols com Manon, Don Giovanni, La Favorita...

Ha estat el director-fundador del Choeur du Festival Lyrique des Pays Catalans i del Cor de Cambra Sant Cugat.

Va ser seleccionat per dirigir l’ensemble vocal representant de Catalunya al projecte CHOIR celebrat Ochsenhausen (Alemanya).

Ha estat membre de la comissió artística del XI Simposi Mundial de Música Coral, celebrat el 2017 a Barcelona.

Pianista nascuda a Girona, amb un extens bagatge dins el món musical, abasta un programa molt ampli que va des del Barroc, fins la música contemporània. Formada al Conservatori de Girona i Barcelona i a la Hoogheschool de Rotterdam (Holanda), treballa sota la tutela d'Anna Ferrer, Antoni Besses, Àngel Soler i Aquiles Delle Vigne. Ha rebut consell artístic de grans figures de la música com: Diana Baker, Vladimir Viardo, Germaine Mounier o Jeremy Menuhin, entre d'altres.

La seva capacitat interpretativa ha sigut reconeguda a nivell internacional i diversos compositors han escrit obres per a ella, tant com a solista, com en formació cambrística. Ha estat becada per entitats de diversos països, com la Neumeyer Foundation o el Mozarteum de Salzburg i ha donat concerts arreu d'Europa.

És repertorista de les Escoles Municipal de Música de Barcelona i del Conservatori Superior del Liceu. Mariona Sarquella és una pianista de gran passió, que aprofundeix en la interpretació de les grans obres de la història de la música. És consellera assessora de la Fundació Mas Casadevall.

Va iniciar els seus estudis musicals a l’escola de primària La Concepció i posteriorment, a l’EMM Joan Manuel Serrat, rebent classes de baix elèctric amb Curro Gálvez, així com de llenguatge musical i combos, entre ells el combo amb Vicenç Solsona.

Més tard, va decidir formar-se a l’escola Taller de Músics i el curs 2017-2018 va iniciar el Grau Superior d’Interpretació Jazz i Música Moderna, estudiant amb professors de baix i contrabaix com David Mengual, Jordi Gaspar, Martín Leiton i Pau Lligadas i graduant-se en juny de l'any 2021. L’any següent, va cursar el Màster d’Interpretació Jazz a l’ESMUC amb Horacio Fumero, obtenint el títol en juny de l'any 2022.

Al llarg de la seva formació acadèmica, ha assistit a diferents masterclasses i seminaris de baixistes de renom com Steve Bailey, Carles Benavent, Dario Deidda i Matt Clohesy i d’altres instrumentistes de prestigi com Jonathan Kreisberg, Perico Sambeat, Ernesto Aurignac, Santi de la Rubia, Marco Mezquida, Xavi Torres i Gonzalo Rubalcaba, entre altres.

Durant la seva trajectòria musical, ha realitzat diferents actuacions amb múltiples agrupacions, entre altres: el quartet d’Álvaro Imperial, amb qui recentment ha tret el disc Calima, Pablo Martín trio, projecte amb el qual ha girat presentant el disc State of the trio per diferents sales d’Espanya com el club Clasijazz d’Almería o la sala Clamores de Madrid, Giovanni Ghizzani trio, amb el qual ha tret el disc Incommensurabilmente i Ernest Pipó 6et, amb el qual ha gravat el disc Outside the church. Actualment, és membre de la Big Band Original Jazz Orchestra del Taller de Músics, dirigida per David Pastor i lidera el seu projecte personal, amb el qual ha tret disc recentment a 5et.

Durant el transcurs de la seva carrera musical, ha tingut la sort de compartir escenari amb músics reconeguts com Perico Sambeat, David Mengual, David Pastor, Santi de la Rubia, Néstor Giménez, Sergi Sirvent, Vicent Pérez, Fernando Brox i molts d’altres.

Nascut a Sabadell, titulat Professor Superior pel Conservatori Superior de Música de Barcelona, en l’especialitat de percussió, inicia la formació musical al Conservatori Professional de Música de Sabadell, on també cursa estudis de piano. És també llicenciat en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, realitzant a més el mestratge de Psicopatologia InfantoJuvenil.

Com a instrumentista, ha participat i col·labora habitualment en diverses formacions de diferents estils, que van des de la música moderna, de cambra, banda i simfònica, a la música de concert per cobla, participant també en enregistraments. Quant a la formació de cobla en la qual s’hi ha acabat especialitzant, la seva trajectòria inclou la col·laboració en nombrosos concerts i enregistraments, amb formacions com la Cobla Sant Jordi- Ciutat de Barcelona, la Cobla Principal de la Bisbal, la Llobregat, la Mil·lenària de Perpinyà, la Mediterrània, la Cobla Ciutat de Girona, i la Cobla Simfònica Catalana, entre d’altres.

Actualment compagina l’activitat concertística amb la docent a l’Escola de Música de Sant Andreu Mestre Pich Santasusana, on imparteix classes de percussió i conjunt instrumental, i també docent i de recerca al Departament de Psicologia Clínica i de la Salut de la Universitat Autònoma de Barcelona, des de l’any 2000. En les darreres promocions, imparteix també en el Mestratge de Psicologia de l’Esport que es realitza en col·laboració amb l’INEFC. En els darrers anys promou la realització de treballs de recerca de Fi de Grau en l’àmbit de la Musicoteràpia.

Nascuda a Barcelona, estudia música des dels 4 anys. Es titula en el grau professional de violí i percussió al conservatori professional de música de Barcelona i, més tard,  en el grau superior de pedagogia musical, en l’especialitat de violí, a l’Esmuc. També té formació de cant, piano, flauta i guitarra. Ha sigut membre de diferents orquestres simfòniques i corals del país, així com dirigit diferents corals infantils.

Paral·lelament, realitza els seus estudis en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i posteriorment s’especialitza en Neuropsicologia a la UOC.

Des del 2013, s’especialitza en música i primera infància, amb formacions en els mètodes Gordon, Orff, Dalcroze i Kódaly.

Així mateix, participa regularment en diferents formacions d’altres àmbits musicals, sobretot en música tradicional i projectes de cantautors del país.

És professora i pedagoga de violí, de sensibilització musical, llenguatge musical i conjunt instrumental i orff a diferents escoles de Barcelona, així com pedagoga, coordinadora i formadora de tallers de Música per a nadons.

Actualment és professor de trombó jazz del Conservatori Superior de Música del Liceu. Després d’estudiar piano clàssic al conservatori del Liceu comença els seus estudis d’harmonia moderna, improvisació i trombó al Taller de Músics. Poc després inicia el grau superior de trombó jazz a l´ESMuC. Posteriorment fa un erasmus a Rotterdam (Holanda), al centre Codarts University for the Arts, on estudia trombó amb Ilja Reijngoud i Bart Van Lier i composició amb Paul Van Brugge. A la tornada és becat per la Generalitat per estudiar a Nova York, on estudia amb Luis Bonilla i Laurie Frink. Un any després torna a Nova York per assistir a un seminari de la SIM (School for Improvisational Music). Actualment és membre de la Barcelona Jazz Orquestra [BJO] (acompanyant a Frank Wess, Benny Golson,  Phil Woods, Jesse Davis, Terell Stafford, Jon Faddis o Nicholas Payton) de la Dream Big Band de Vicencs Martín, de Ramon Mirabet i de la Bumpy Roof Band entre d’altres. Ha liderat diversos projectes com: Tutusaus Quartet “Missing Link” (Temps Record 2014); Josep Tutusaus Champagne Sparkle “Introducing” (FreshSoundNewTalent 2010); Bender vs. Flexo “Botox Party” (Gaztelupeko Hostak 2008) o Tutusaus Septet “El Pulpo” (R3R 2007). Ha col.laborat amb nombroses formacions i artistes com Miguel Poveda, Perico Sambeat Flamenco Big Band, Roberto Fonseca, Joan Chamorro & Andrea Motis, Raynald Colom, Els Amics de les Arts, Lax’n’Busto, Duke Heitger, La Porteña Jazz Band, O Sister!, Laura Simó & Pedro Ruy Blas, Marc Parrot, Il Divo, Sitjazz Band,i Sinead Savage & The Flytones, Roger Mas, Deejay Foster, Horacio Fumero...a més de participar en Teatre Musical, nombroses gravacions en publicitat, bandes sonores i  com a “sideman”.

Va realitzar els seus estudis de flauta de Bec a Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Holanda, on obtingué el titol superior  Docerend Musicus Klassike Muziek. Com a flautista, s’ha dedicat a la música antiga interpretada amb instruments originals, en formacions com ara Quartett Barroc, Quadro la Bergamasca, Quartet Victoria i Liaison Ensemble entre d'altres. Ha actuat en diversos festivals de música antiga i contemporània com ara: eI Festival de música de Requena, Setmana de música religiosa de Burgos, Festival de música Contemporània d’Amsterdam, II Jornadas Internacionales de Música a la Universidad autonoma de Madrid. També ha enregistrat per Catalunya Música per R.N.E i Harmonia Mundi-Novodisc O.D.Group. En el camp de la pedagogia a pres interès en la pedagogia i aprenentatge de l'instrument en grup, rebent formació de la pedagoga Arlette Biget. Actualment és professora de Flauta de bec i coordinadora cultural de L’EMM Can Fargues i professora de Flauta de bec de l’EMMSA, on també hi  esta portant a terme el projecte d’ensambles  “Becs-Guitarres” amb la col·laboració de l’aula de percussió.

Inicia flauta travessera  amb Jaume Cortadelles al Conservatori de Badalona. Posteriorment realitza estudis superiors del mateix instrument amb Arlette Biget i també de cambra, orquestra i harmonia al Conservatoire National d’Orléans on va obtenir el primer premi del grau superior l’any 1989. En el mateix Conservatoire reb formació específica en pedagògia de grup. També ha rebut formació de flauta travessera per part de Jacques Rembert, Willy Freivogel, Jorge Carayewsky, entre altres. 

Com a intèrpret va ser membre fundador del Quartet FU-MON amb qui ha realitzat diverses gires per europa i enregistrat dos CD. Ha col·laborat amb l’Orq. Simf. del Vallès, Orchestre Jean Nirouet en diverses ocasions i és membre de l’OFF de París desde la seva fundació. 

Ha impartit classes de flauta travessera al Conservatoire d’Orléans, al Conservatoire de Perpignan, al CMMB i actualment, des de l’any 1993, a l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu de la qual en va ser director durant el periode 2000-2011. 

Imparteix cursos de formació en pedagogia de grup des de l’any 2001. Té dues publicacions a MARSYAS de l’IPMC de París sobre pedagogia de grup i sobre postura i moviment corporals. 

Nascuda a Barcelona el 1974,comença a estudiar violí amb Anna Baget, Santi Aubert i posteriorment amb A. León Ara al CMMB. Obté el Premi d’Honor de violí, el títol Superior de violí i el de Música de Cambra, i és membre per oposició, de la Joven Orquesta Nacional de España col·laborant posteriorment en diferents orquestres.

Ha tocat coma  violí solista o concertino al Carnegie hall de NewYork, als teatres Español i Albeniz de Madrid, al Teatro romano de Mérida,al  Teatre  Grec, Teatre Victoria, Tivoli, Poliorama, Condal, Palau Sant Jordi, Palau de la Música… de Barcelona, al Auditorio Kraus de Las Palmas… en  diferents espectacles i  teatre musical: A little night music, Tot Lloll-Gaudí - La Generala - El Amor Brujo- Mar i Cel 2004 - La eterna Canción- Sangre de Edipo - El Mikado - Nina en concert - Paradis  - Pastorets d’A. Guinovart - Flamenco i boleros amb Mayte Martin - Roses de Gos - Boscos Endins Aquests cinc anys (The last five years) - Sueño Inmaterial -  Joan Chamorro presenta Andrea Motis - Festival de jazz de Granollers - Stabat Mater - Mar i Cel 2014 - Festival de jazz de Sant Adrià - L’Orquestra Peculiar - Scaramouche...

Realitza l’enregistrament de bandes sonores per cine i teatre i com a violí solista per a televisió TV3. 

És membre fundador (1997) del QUARTET DE BARCELONA, i del Quintet Mar del Plata, creat el 2015. 

Des del 1997 és professora titular de violí, música de cambra i Orquestra a L’Escola Municipal de Música de Sant Andreu. Realitza amb assiduïtat formació per a professors sobre la Pedagogia en grup de tres i sobre la pedagogia no directiva a diferents Escoles Municipals de Música i Conservatoris.

Titulada  Superior de Violoncel i Música de Cambra al Conservatori  Superior de Música de Barcelona. 

Realitzà estudis de Post- Grau a la Hochschule de Luzerna (Suïssa) 

Fou membre de la Joven Orquesta Nacional de España (JONDE), Orquestra Simfònica del Vallès i Orquestra de Cambra de l’Empordà; col·labora habitualment amb l’ Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu , l’Orquestra de Cambra d’ Andorra (ONCA), Orquesta Sinfónica de Asturias, l’Orquestra de l’ Opera d’ Avignon (França)…

Actualment és membre del Quartet Festino Baroco d’ençà la seva creació a l’any1996, així com del Quartet Ressonància.

Ha participat a nombroses  produccions  de Teatre Musical  i  a reconeguts Festivals de Jazz Nacionals i Estrangers: Granollers, Barcelona, Madrid, Bilbao, New York ...

Professora de violoncel a l’EMM de St. Boi i a l’EMM de Sant Andreu.

Neix a Barcelona l’any 1978. Inicia els estudis musicals als 7 anys i els acaba als 19 anys amb excel·lents qualificacions obtenint la titulació Superior de Violí. L’any 2000, obté el certificat d’aptitud pedagògica (CAP) per la UPC. Ha format part de diferents orquestres, JONC, Orquestra de Cambra de l’Empordà, Orquestra Simfònica del Liceu entre d’altres, així com en diferents formacions de cambra.

Des de l’any 2000 és professora de Violí de les Escoles Municipals de Música de Barcelona.

Títol Superior de Saxofon al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. Estudis de perfeccionament a l’Escola Superior de Detmold (Alemanya). Actuacions als cicles de concerts “Auditori XXI” i “El Primer Palau”. Col·laboracions amb la Banda Municipal de Barcelona i amb l’OBC. Formació dels mestres: Miquel Bofill, Daniel Gauthier, Jean-Marie Londeix, Àngel Soler, Alfons Carrascosa, Kevin Rob, Marie-Bernadette Charrier, Juan Pablo Compaired i Xavier Guitó. Tasca docent a diverses escoles de música de Bcn i rodalies.

Membre de diverses formacions com la JONDE, Orquestra Simfònica del Vallès, ha actuat com a solista amb l'Orquestra de Cambra de l'Empordà, Orquestra de Cambra Catalana, Grup Instrumental Sitges 94, Orquestra de Cambra de l'Auditori de Saragossa. Concertino-director de l'Orquestra de Cambra del Garraf i de l'Orquestra de Cambra de la Noguera. Durant més de deu anys ha estat membre del Trio Florestan (trio de cordes) amb qui ha actuat per tota Catalunya i Europa. S'inicia en la interpretació històrica ja en la seva època d'estudiant, Postgrau de música antiga i violí barroc a l'ESMUC. Ha estat membre de formacions com Liaison Ensemble o Antiqvvs Ensemble grups dedicats a la interpretació de la música dels segles XVII i XVIII. Ha gravat cinc CDs així com diversos enregistraments per a Catalunya Música i Ràdio Nacional d'Espanya.

Durant deu anys ha estat professor especial de violí al Conservatori Professional de Música de Lleida. Actualment és professor de violí i conjunts instrumentals a l’ Escola Municipal de Música de Sant Andreu.