Tallers i oferta d'altres cursos

TALLER DE MÚSICA EN FAMÍLIA PER A NADONS

El taller està destinat a totes aquelles famílies amb nadons d’ entre 2 a 24 mesos. L’objectiu és apropar tots els estímuls que aporta la música dins l’entorn familiar, perquè tant el propi nadó com el referent adult gaudeixin, aprenguin, juguin, escoltin, explorin i expressin de manera vivencial i natural tot allò que l’ambient musical ens desperta.

A través de les cançons, músiques, ritmes, instruments, danses i moviments proposats, ajudarem a proporcionar un entorn ric i ple per millorar el desenvolupament integral dels infants, així com del vincle afectiu amb les seves famílies.

Horari: dimarts, de 11h a 12h.
Pedagoga: Eugènia Tort
Preu: 84€
Calendari: del 18 d'octubre de 2022 al 17 de gener de 2023
 

Accés inscripcions

 

TALLERS PER A INFANTS FINS ALS 5 ANYS

Taller de Música i Expressió - Per a nens i nenes de 4 anys

La música és un dels llenguatges més universals que tenim i un dels primers amb el que els infants juguen i experimenten.

A l'EMM Sant Andreu, volem aprofitar aquesta voluntat innata dels infants per descobrir coses noves, i la posem al servei del joc, una de les formes naturals per a aprendre a les edats primerenques, per a que puguin experimentar amb la música, el ritme, el moviment, les melodies, la pulsació, els sons i les cançons, i expressar-se a través d’ells mateixos.

Tot jugant i divertint-nos, treballem diferents aspectes socials, personals i emocionals: creativitat, comunicació, respecte, pertinença al grup, memòria, motricitat, gust estètic..., envoltats d'un entorn musical pensat especialment per pedagogs especialitzats en la primera infància.

El taller està destinat a infants nascuts el 2017, i té una durada de tot el curs escolar 2021-2022.

Horari: Dilluns de 16:45h a 17:45h   
Inici:  20 de setembre de 2021
Material necessari: mitjons antilliscants i moltes ganes de passar-ho bé!
Preu total: 304,00 € / any
Forma de pagament: La forma de pagament serà la domiciliació bancària. Els preus s’abonaran de la següent manera:

Juliol 25% de l'import total
Octubre, desembre i febrer 20% de l'import total
Abril 15% de l'import total

 

ALTRES TALLERS

Coral d'adults

Integrada majoritàriament per pares i mares d’alumnes, no requereix coneixements previs per a formar-ne part (assajos els dilluns al vespre).

Taller d'escenes líriques de sarsuela

Taller adreçat a persones mes grans de 65 anys, on a partir d’escenes de sarsueles clàssiques i famoses es treballa la afinació,  la posada en escena, la dansa, etc... No calen coneixements previs.