Concert solidari EMMSA- AFANOC,ROCKPELSXUKLIS Auditori de BCN

El Dimarts 19 de desembre a les 18:30h, les dues agrupacions més nombroses de quart cicle i joves de l'escola, participarem en un concert solidari en pro de L'associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). El concert serà a l'Auditori de Barcelona i comptarà amb diversos cantants  que posaran veu al repertori que ambdues agrupacions estem treballant.

Igual que el curs passat, cadascú de l'alumnat participant, disposarà d'una invitació totalment gratuïta per a un acompanyant. També, per si no podeu venir, vull informar-vos que l'AFANOC enregistrarà el concert amb alta qualitat i després tenim garantida la possibilitat de fer-vos-el arribar. Les entrades solidàries tenen un preu de 15 € i s'han de comprar a la plana web de l'Auditori.  https://entrades.auditori.cat/rockpelsxuklis_19_12_2023?idioma=CA

També hi haurà a l'Auditori una taula de marxandatge AFANOC  per comprar algun detall o poder realitzar algun donatiu. Qualsevol petita aportació, ajuda a aquesta associació a poder acompanyar a les famílies que pateixen aquesta situació . Tots els fons recaptats aniran íntegrament a aquesta associació.

Ens fa especial il·lusió poder participar en el projecte d'aquesta entitat de la qual famílies de l'EMMSA en formen part.

Compartiu aquest contingut