×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Arriba la Fira Carmela Campoamor a Casa Sagnier

Música en directe, paradetes, art, color i diversitat. Dissabte 29 d'abril, a partir de les 16 h - Fira artesana emergent

El dia 29 d’abril, a partir de les 16 h, tindrem als jardins de Sagnier la Fira artesana emergent Carmela Campoamor. On podrem gaudir de música en directe, paradetes, art, color i diversitat.

L’objectiu d’aquesta jornada és posar el focus en les artistes i artesanes emergents, potenciant i promovent la seva creació perquè puguin oferir els seus productes i espectacles a la nostra comunitat.

Comptarem amb les actuacions de MARÍA ILLANES, ACEITUNAS NEGRAS, VICTORIA SERROT, EVELYN & ANNA.

Al llarg d’aquella setmana es realitzaran tallers gratuïts i una exposició al voltant de la fira…

Xerrada: Treballar a fires i mercats
A càrrec de l’Assessoria d’Emprenedoria del Departament de Joventut
Dimarts, 25 d’abril – 17.30h
Vols vendre els teus productes a fires i mercats? Saps què és el carnet d’artesà? És imprescindible ser autònom per vendre els teus productes? Quins passos he de fer per participar en fires?
T’ajudarem a resoldre aquests dubtes i d’altres a la xerrada de fires i mercats que organitza el Punt Jove Sarrià-Sant Gervasi el dimarts 25 d’abril a les 17.30 a l’Espai Jove Casa Sagnier.
inscripció prèvia a: pijsarriasantgervasi@bcn.cat

Tallers:
Taller de Lettering
Dimecres, 26 d’abril – de 19 a 20.30
A càrrec de @da_lettering
En aquest taller aprendràs conceptes bàsics del lettering, cal·ligrafia i tipografia. Practicarem tècniques de brushpen (retolador punta de pinzell), així com alguns tips i mètodes de diagramacions que et permetran crear una peça senzilla de lettering.
Finalitzarem el taller realitzant una frase simple per a portar-te a casa.
No són necessaris coneixements previs.
Inscripcions: AQUI!

Taller d’ Espelmes veganes
Divendres, 28 d’abril – de 18 a 20.30h
A càrrec de @ainaflores.art
Aquest taller et convida a connectar amb la teva creativitat, d’una manera relaxada i divertida. Crearàs una vela de soia totalment personalitzada: desenvoluparàs la teva pròpia mescla d’essència aromàtica, etiqueta i decoració amb flores.
Al final del taller podràs emportar-te 1 vela aromàtica decorada i feta per tu.
Inscripcions: AQUI!

Taller de Ceràmica secada a l’aire
Divendres, 28 d’abril – 18.30 a 20 h
A càrrec de @cataechegaray
Aprèn a fer un bol amb la tècnica de pessic a les mans de @cataechegaray de @bonitospottery
En finalitzar el taller podran emportar-se a casa un bol amb fang d’assecat a l’aire per a utilitzar creativament en el que més t’agradi!
Inscripcions: AQUI!

Exposició Carmela Campoamor: del dilluns 24 fins al dissabte 29 d’abril.

Carmela Campoamor és una fira artesana emergent que busca promoure les arts manuals i performatives de diversos artistes de múltiples racons del món que rescaten tècniques i processos creatius.

Més información: https://www.instagram.com/carmela.campoamor