×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Busques feina? A Casa Sagnier t’ajudem

Cursos de tardor. T’AJUDEM A TROBAR FEINA! CURS INTENSIU

Si tens entre 16 i 29 anys i necessites un cop de mà en la cerca de feina, hem preparat unes formacions gratuïtes per a tu. Aquest octubre farem un curs intensiu pensat per donar suport, d’una forma pràctica i directa, a la teva cerca de feina.

En aquest curs, hi introduirem temes relacionats i potenciarem els que més necessitis. Per exemple: com fer el currículum, com preparar-se una entrevista, on cercar feina, on i com fer formacions complementàries… És a dir, la nostra idea és fer un curs que s’adapti a tu, que et doni noves eines per trobar feina i també perquè et serveixi com una porta d’entrada a serveis d’orientació laboral, formacions complementàries, etc.

Al novembre farem tres càpsules (tallers d’una sessió) gratuïtes: una sobre el currículum, una sobre els canals de cerca de feina i l’autocandidatura i, finalment, una sessió de simulació d’entrevistes de feina!

El servei de consulta laboral

Mentrestant, recorda que tenim un servei de consulta laboral. Pots fer-nos les preguntes que vulguis i nosaltres t’orientarem i, si és necessari, t’adreçarem als diversos serveis laborals de la ciutat. Per fer una consulta, envia’ns un mail aquí: laboraljoves@casasagnier.net.

Suport a la creació i espai de coworking

Si ets emprenedor, tens opcions a Casa Sagnier per tirar endavant el teu projecte. Et podem donar suport amb una consulta, però també tenim un espai de coworking. Allà tindràs un lloc per treballar, conèixer altres projectes, compartir i créixer. Si vols més informació, escriu-nos aquí: laboraljoves@casasagnier.net.