×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Concurs: Rapeja contra el racisme

El termini de presentació finalitza el 3 de març de 2024. Crea el vostre propi rap!. El concurs està obert a totes les persones joves de 12 a 29 anys.

A l’Espai Jove Casa Sagnier hem convocat una nova edició del concurs “Rapeja contra el racisme”. Com cada any, aquest concurs forma part de les activitats que realitzem al cicle Hip Hop Contra el Racisme, que tindran lloc durant diversos dies el proper mes de març, al voltant del Dia Internacional Contra la Discriminació Racial i el Dia de la Poesia.

Per aquest motiu us convidem a crear el vostre propi rap! És molt important que llegiu les bases perquè allà hi ha els requisits específics per participar i per fer el vídeo del rap. Tot i així, a sota us fem un resum perquè us en feu una idea.

[Descarregueu aquí les Bases del concurs Rapeja contra el racisme 2024]

Característiques del concurs

El concurs està obert a totes les persones joves de 12 a 29 anys, i s’hi pot participar de manera individual o en grup. El tema del rap ha de ser la discriminació racial, la xenofòbia o la lluita contra el racisme. Per participar, només cal que pugeu a Instagram un vídeo de rap de màxim 3 minuts, etiquetant els perfils @hiphopcontraelracisme, @jovessagnier i @llobregatblockparty, i utilitzant les etiquetes #HHCR2024 i #rapejacontraelracisme2024. A més, per fer el vídeo cal que feu servir una des les bases instrumentals que posem a la vostra disposició aquí:

[Descarregueu aquí les bases instrumentals (beats)]

El termini de presentació de les obres finalitza el diumenge 3 de març de 2024 i el veredicte es farà públic el dissabte 16 de març de 2024, durant la jornada principal del Hip Hop Contra el Racisme.

Els premis són els següents:

1r premi: Gravació del rap en un estudi professional i una targeta regal de 100 € per a una botiga de música i àudio.

2n premi: Targeta regal de 100 € per a una botiga de música i àudio.

Aquest és un concurs ideal per expressar la vostra creativitat i sensibilitat sobre un tema important. Aprofiteu l’oportunitat!

Molta sort!