×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Festa de la Salut Comunitària de Galvany i el Farró

Salut. La Taula de Salut Comunitària de Sant Gervasi - Galvany i el Farró organitza dissabte, 4 de maig, a les 11 hores una jornada festiva plena d'activitats a la plaça de Molina.

Des de la Taula de Salut Comunitària de Sant Gervasi - Galvany i el Farró aquesta primavera es tornen a oferir noves propostes adreçades a la millora de la salut comunitària del barri. Per això, el proper dissabte, 4 de maig, a les 11 hores s'organitza una jornada festiva plena d'activitats a la plaça de Molina.

11.00 h Presentació de l’activitat
D’11.00 a 12.00 h Tallers de maquillatge d’efectes especials Groove i pintura amb guixos de colors
12.00 h Concert de l’Escola Ars Viva
12.45 h Actuació de Timbalys (escola Lys) i dels tabalers de FarróFoc
13.30 h Fi de festa amb Perrocker

A més, també hi haurà carpes informatives de les entitats Ocell de Foc Barcelona Nord,  Joves de Sarrià – Sant Gervasi, entitats de l’àmbit de la salut mental i Ràdio Farró que gravarà l’Especial ‘Festa Taula Salut’.

L’acte comptarà amb intèrpret en llengua de signes.

Prèviament, el dijous 2 de maig, a les 17.30 h, el CAP Adrià celebrarà la jornada prèvia ‘Dona i salut: alimentació, exercici terapèutic i sexualitat’.

Els objectius principals de la Taula de Salut Comunitària de Sant Gervasi – Galvany i el Farró són, d’acord al diagnòstic de salut comunitària consensuat, ajudar a combatre la solitud no volguda i promoure el benestar emocional de les persones que viuen en els nostres barris a través de la programació d’activitats lúdiques, culturals i creatives coorganitzades pel veïnat, entitats  serveis del territori, promovent xarxes de relació, que es complementen a l’atenció mèdica i a la cura del funcionament biològic individual oferta des del nostre centre d’atenció primària de referència, el CAP Adrià.

Organitza: Associació de Veïns i Comissió de Festes del barri del Farró, CAP Adrià, Casal de Gent Gran de Can Castelló, Casal de Sant Ildefons, Centre Cívic Can Castelló, Centre Cívic Vil·la Urània, Centre de Serveis Socials de Sant Gervasi, Direcció de Serveis a les Persones del Districte de Sarrià – Sant Gervasi, Espai Jove Casa Sagnier.