×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

L'Espai Jove Casa Sagnier participa a la Festa de la Salut Comunitària de Galvany i el Farró

L'Espai Jove Casa Sagnier va ser un dels participants a la Festa de la Salut Comunitària que va tenir lloc el passat dissabte 4 de maig a la Plaça de Molina

L’Espai Jove Casa Sagnier va ser un dels participants a la Festa de la Salut Comunitària que va tenir lloc el passat dissabte 4 de maig a la Plaça de Molina. L’esdeveniment, organitzat per la Taula de Salut Comunitària de Sant Gervasi – Galvany i el Farró, va reunir un gran nombre de veïns i veïnes que van poder gaudir d’una jornada plena d’activitats gratuïtes per a totes les edats.

L’Espai Jove Casa Sagnier va oferir un taller de maquillatge d’efectes especials. Com els que fem a la nit d’ànimes! A més, ens van acompanyar dos serveis més de joventut: Joves de Sarrià – Sant Gervasi i Ocell de Foc, Barcelona Nord, que van instal·lar una carpa informativa per donar a conèixer els seus serveis i activitats.

Mentrestant, van tenir lloc la resta d’activitats que organitzaven els equipaments i entitats de la Taula de Salut. Hi va haver pintura amb guix de colors, tallers infantils, música en directe… Tots plegats vam gaudir de les actuacions de Timbalys (escola Lys), dels tabalers de FarróFoc i d’una actuació única d’en Perrocker!

Ràdio Farró va gravar un programa durant la festa. Hi vam parlar una mica sobre els equipaments i serveis que coorganitzàvem les activitats i també vam fer esment d’algunes idees bàsiques sobre la salut comunitària. Si voleu escoltar-ho ho podeu fer en aquest enllaç: Ràdio Farró Especials – Festa de la Salut Comunitària De Galvany i el Farró 2024

Els equipaments, serveis i veïnes que formem la Taula de Salut ens continuarem reunint per pensar les properes accions. Si voleu saber més sobre qui en forma part, o si voleu participar hi, tant si sou una entitat com persones individuals, poseu-vos en contacte amb l’equip de dinamització de l’Espai Jove i us informem!