×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Obrim convocatòria de residències artístiques!

Residències gener- març 2023. El servei de residències està dirigit a iniciatives de joves, individuals o col·lectives, que necessitin un espai per desenvolupar la seva activitat.

Obrim convocatòria de residències pel trimestre vinent a Casa Sagnier: si tens un projecte artístic i necessites espai on assajar, fes-nos arribar la teva proposta! T’hi esperem!

L’Espai Jove Casa Sagnier obre la convocatòria de residències del trimestre gener- març 2023, per donar suport a la creació jove de projectes escènics. Poden participar-hi companyies i artistes joves de l’àmbit de les arts escèniques: cada persona o companyia pot presentar només una proposta.

A la convocatòria de residència s’admetran projectes de qualsevol de les disciplines artístiques que engloben les arts escèniques: teatre, dansa, mim, clown, titelles, multidisciplinari, etc. No seran admesos projectes en l’àmbit de la música o del circ.

Les persones que vulguin participar en la convocatòria han de tenir entre 18 i 34 anys màxim a l’hora d’enviar la sol·licitud i hauran d’enviar la fitxa de residència, juntament amb una còpia del DNI i, en cas de tenir-ho, un dossier explicatiu del projecte.

El termini de presentació dels projectes és del 20 de desembre 2022 fins al 8 de gener 2023 i la resolució es durarà a terme en la setmana del 9 al 15 de gener.

La selecció es farà d’acord amb l’argument del projecte i amb criteris de qualitat tècnica, viabilitat i adequació a la línia de treball del centre. La temàtica és lliure.

En l’eventual cas de que un/a artista o col·lectiu abandoni el projecte, haurà de comunicar-ho al centre i deixar-ne constància per escrit.

SOL·LICITUD DE CESSIÓ D’ESPAIS I RESIDÈNCIES

Les residències consisteixen en l’ús d’una sala un dia a la setmana durant un trimestre, amb la possibilitat de renovar. A més, pactarem una contraprestació pel servei. Podria ser un taller relacionat amb la temàtica de la residència, participar de forma voluntària en una activitat o jornada de l’Espai Jove, col·laborar en accions a les xarxes socials, amb el teixit associatiu del barri, etc.