×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Orgull Friqui a Casa Sagnier!

25 de maig dia de l'Orgull Friqui!. Orgull Friqui a Casa Sagnier del 20 al 26 de maig amd diverses activitats com el Big Day - La festa dels jocs de taula, un taller de manga, una TARDA FRIQUI, un torneig de Pokémon Escarlata i Púrpura i una tarda de videojocs!

Amb motiu del proper Dia del Orgull Friqui, que se celebrarà el 25 de maig, Casa Sagnier està planejant una setmana plena d’activitats per als joves aficionats als jocs de taula, còmics, manga, videojocs i Pokémon.

El dissabte 20 de maig es celebrarà el “Big Day”, la festa dels jocs de taula, on els assistents podran gaudir de la ludoteca de Casa Sagnier i participar en campionats, premis i sorteigs. Organizat per el grup Jocs de Taula Casa Sagnier

El dimecres 24 de maig es durà a terme un taller de manga obert a totes les joves que vulguin aprendre les tècniques per dibuixar aquest estil japonès de còmic.

El dijous 25 de maig se celebrarà la “Tarda Friqui”, que inclourà un concurs de cosplay, un espai de maquillatge, jocs de taula, lectura de còmics, videojocs i a més a més un berenar friqui!

El divendres 26 de maig es realitzarà un torneig de Pokémon Escarlata i Púrpura per als joves que portin les seves consoles i equips Pokémon, i també es durà a terme una tarda de videojocs amb diferents consoles i jocs de diverses èpoques.

Aquesta setmana plena d’activitats és una oportunitat única per a totes les joves amants del món friqui per conèixer altres persones amb interessos similars i gaudir d’activitats divertides i emocionants en un ambient segur i acollidor. No us perdeu aquesta oportunitat de viure el “Orgull Friqui a Casa Sagnier!” i inscriu-vos avui mateix.

Inscripcions en línia AQUI!