×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

SO EMERGENT - Nou projecte de dinamització musical

Convocatòria de músics emergents. Projecte de dinamització musical i suport a la creació

So emergent és un projecte de suport a la creació i dinamització musical que neix a l’Espai Jove Casa Sagnier per promoure i donar impuls a les noves propostes musicals joves d’arreu de la ciutat i prioritàriament del districte de Sarrià Sant Gervasi.

El principal objectiu és oferir suport a totes les artistes joves i emergents que necessiteu un altaveu per donar-vos a conèixer i alhora donar eines pel seu desenvolupament.

El projecte es desenvolupa en tres eixos de treball: Programació de concerts, Formació i Difusió.

DIFUSIÓ:

Els canals de difusió de l’Espai Jove Casa Sagnier s’ofereixen per amplificar la comunicació dels projectes musicals, a més es dóna assessorament i es pretén generar un directori de grups i músics per visibilitzat els projectes. 

FORMACIÓ:

Gestió de recursos per endinsar al jovent al món de la música, amb tallers, monogràfics, xerrades i assessorament personalitzat.

PROGRAMACIÓ DE CONCERTS:

Un dels objectius del projecte és potenciar al màxim la música en directe.

Programen el festival Hip Hop Contra el Racisme, el cicle d’estiu Concerts a la Fresca Sagnier i un nou repte és consolidar un cicle de Concerts de Petit Format pel qual s’obre una convocatòria, per a joves fins a 30 anys, oberta a qualsevol estil i gènere musical. 

Els qui vulguin participar poden emplenar el formulari de participació. 

Formulari de participació

Animeu-vos a participar i feu-nos arribar la vostra música.