×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

23a Trobada de Representants d'Alumnes de Secundària de Sarrià-Sant Gervasi

TRAS. Els dimecres 24 i 31 de gener vam donar lloc a l'edició 23 de les jornades de la TRAS.

Els dimecres 24 i 31 de gener vam donar lloc a l’edició 23 de les jornades de la TRAS, Trobada de Representants d’Alumnes de secundària. La primera, amb primer i segon d’ESO, i la segona amb tercer i quart. En aquestes jornades l’alumnat va poder gaudir, reflexionar i debatre amb tallers com la desinformació, els estereotips i prejudicis en l’àmbit escolar, com fer que s’escoltin les teves propostes a l’institut, tècniques de negociació i eines comunicatives per argumentar i defensar una idea o sobre la discriminació. De la mà d’entitats com la Xarxa anti-rumors, Ígnia, Learn to check i Escola EFA.

Aquestes jornades pretenen compartir i dotar d’eines per a aquestes figures tan importants als instituts. On, després de les activitats, posen en comú amb la resta de grups.

El professorat també va rebre un taller sobre la salut mental a càrrec de AEP, amb Experiència Pròpia.

En aquesta edició vam rebre l’alumnat de l’Institut Montserrat, Costa i Llobera, Menéndez i Pelayo, Escola Projecte i Frederic Mistral.

Com sempre, desitgem ampliar i estem obertes a rebre a tots aquells instituts amb ganes de participar, reflexionar i beneficiar-se bidireccionalment d’aquest projecte.

Pensant en l’edició 24… ens trobareu a Sagnier per qualsevol petició o proposta!