×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Consells confinats - Escapa de la rutina amb un escaperoom!

Consells confinats. No et quedis atrapat!

Els escape-rooms són una activitat en grup que consisteix en realitzar una sèrie de puzles i enigmes per escapar d’una habitació o per resoldre un misteri. Són una activitat genial per fer amb els amics però no és fàcil en temps de confinament (quina ironia!).

Per sort, l’origen dels escaperooms ve dels videojocs, així que existeixen altres maneres de jugar sense haver de ser físicament a un lloc! A continuació us deixem unes quantes propostes de escaperooms virtuals, jocs d’escaperooms i puzles als que podeu jugar soles o amb les vostres amistats!

Apocalipsis Higiénico– Per jugar simplement necessites un ordinador amb internet! Ambientat en un possible any 2043 on el paper de vàter s’ha tornat la moneda de canvi i ets l’hereu d’una incalculable fortuna…un palet de paper higiènic!

Escaperoomdigital.com – Diferents jocs tots online i amb diferents dificultats, fins i tot es poden jugar sol! Molt recomanables!

Escaperoomestelar.com – Escape rooms de pagament per realitzar via videoconferència. El més barat costa només 1€ i podeu jugar fins a 6 persones fent una videoconferència!

Hora26 – Un joc creatiu fet amb els recursos disponibles durant el confinament. Necessitareu utilitzar Google Maps i un cercador per resoldre alguns dels enigmes! Recomanat per grups de 1 a 3 persones.

Hogwarts Digital Escape Room – Un escape room ambientat a Hogwarts en anglès al que podeu jugar sols o amb amics! Creat per la Biblioteca Pública de McMurray, a Pennsylvania, utilitzant un document de Google Forms, és una original manera de transportar-se al món de Harry Potter!

La cura del virus – Una aventura per 2 jugadors o 2 equips que necessita que aquests es comuniquin únicament de forma oral, sense ensenyar a l’altre les seves pistes directament. Una manera divertida de provar la coordinació amb els vostres amics!

365escape.com i myhiddengame.com – En aquestes pàgines web trobaràs moltíssims jocs gratuïts de l’estil “Escape the Room”, l’origen virtual dels Escaperooms físics que tan de moda s’han posat en la última dècada!