×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

La Lore: nou espai de consultes sobre sexualitat i gènere a l'Espai Jove Casa Sagnier

Els dimecres, quinzenalment, l'Espai Jove Casa Sagnier acull un nou servei de consultes i suport sobre sexualitat, relacions i gènere: La Lore. El coneixeu?

Si teniu entre 12 i 25 anys i teniu dubtes o preguntes, només cal que demaneu cita prèvia al centre i us donarem hora per qualsevol dimecres de 16.30 a 20.30 h. Podreu venir de forma presencial, del tot confidencial, i preguntar a La Lore sobre qualsevol tema, com ara: desig, plaer, sexe saludable, preferència sexual, identitat de gènere, relacions amoroses, autoestima, anticoncepció, avortament, alguna qüestió relacionada amb violències masclistes o qualsevol altre dubte.

La Lore també fa atenció online i per whatsapp, a part de tenir xarxes socials i un web ple d’un munt d’informació. Us convidem a entrar-hi per saber de quines altres maneres hi podeu contactar, per llegir respostes a algunes preguntes, per trobar materials i informació útil sobre els vostres drets… fins i tot hi ha llistes de pelis, sèries, llibres, música i youtubers que tracten temàtiques LGTBI i feministes.

Si voleu l’atenció presencial, només heu d’enviar un mail a espaijove@casasagnier.net, o bé trucar-nos al 934140195 / 689913571 i us donarem hora.