×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Renova la teva Roba Jove

Consum responsable. Volem seguir animant a que li doneu un ús més responsable a la roba!

SESSIÓ PRESENCIAL CANCEL·LADA

Aviat us informarem del que estem preparant de forma virtual!

Renova la teva Roba Jove és una activitat que promou el consum responsable i que es duu a terme dos cops a l’any: al maig i al novembre. Es tracta de crear una xarxa d’intercanvi de roba que ja no utilitzem, i així evitar la generació de residus.

El seu funcionament és simple: es pot portar la roba a qualsevol dels centres que formen part d’aquest projecte, repartits per tota la ciutat. Els punts que s’obtenen per deixar la teva roba es poden bescanviar en qualsevol altre centre per altres peces de roba durant els dies d’intercanvi.

Malauradament, aquest any no podrem fer aquests mercats, ja que els centres están tancats, i es recomana el distanciament social com a mesura de prevenció de la Covid19.

Tot i així, volem seguir animant a que li doneu un nou ús a la roba que teniu per casa i que ja no feu servir habitualment! Aquí teniu les nostres propostes i alguns enllaços que us poden interessar!

  • Xerrada “Consum responsable de Roba, Ecofeminisme i Canvi climàtic” – 7 de maig a les 16h. Us podeu inscriure al següent enllaç: https://forms.gle/VoGKqR9sDf6nSNJb6

 

  • Tutorial per confeccionar una camisa Doneu un cop d’ull a aquest “antitutorial” que ens ha compartit  la Marisol (@cuatromanosespaciocreativo) per fer una camisa de manera senzilla. La Marisol ens explica que va començar a cosir a casa cap al 2012 i que fer coses per una mateixa i connectar amb un projecte és una de les seves grans satisfaccions.

 

  • Roba Amiga Si creieu que no podreu donar un nou ús a la roba que teniu, us recordem que teniu punts de recollida de Roba Amiga a tota la ciutat. No llenceu la roba que encara es pot utilitzar! Seguiu l’enllaç per veure quins punts teniu més a prop!

 

  • robaneta.orgRoba Neta és una xarxa internacional d’ONG, sindicats i organitzacions de persones consumidores que treballa per millorar les condicions de les treballadores i els treballadors de la indústria global de la confecció. A la seva pàgina web pots consultar les seves campanyes, obtenir recursos, i descobrir com pots actuar!

 

  • modasosteniblebcn.org Moda Sostenible Barcelona és una associació de persones treballadores del món de la moda i la confecció que s’han unit per sensibilitzar a la societat dels avantatges de la moda sostenible i promoure un sistema de producció i consum alternatiu.