×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Tallers en línia per ajudar-te a cercar feina: fes un videocurrículum i millora l'ús del Photoshop!

Voleu conèixer els nous tallers de suport laboral?

De mica en mica anem recuperant la nostra programació! Aviat arribarà la nova oferta de cursos d’hivern, però abans, per aquest desembre, hem preparat dos tallers que us donaran eines per a la recerca de feina i per a l’adquisició de competències professionals. Són activitats en línia, totalment gratuïtes i formen part del projecte de suport als joves que s’endinsen al món laboral de l’Espai Jove Casa Sagnier. Si hi voleu assistir, l’únic que heu de fer és enviar-nos un mail per inscriure-us.

Crea el teu videocurrículum – Dilluns, 14 de desembre de 12 a 13.30 h

Digitalitzar-se no és una opció, és una realitat! Connecta’t a aquest taller i descobreix la forma més creativa de fer servir el mòbil o l’ordinador per crear la teva pròpia imatge digital.

Photoshop avançat – Dilluns, 21 de desembre de 12 a 13.30 h

Vols conèixer noves formes d’edició amb Photoshop? Amplia les teves competències tot descobrint possibilitats de composició, correcció de color i altres tècniques avançades d’edició d’imatge digital.