×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Torna la nit de creació de documentals joves: celebrem la gala d’entrega de premis Docs Cooperants

El concurs que premia idees documentals amb perspectiva social, manté oberta la convocatòria fins el 27 de novembre.

L’11 de desembre tindrà lloc a l’Espai Jove Casa Sagnier la gala d’entrega de premis de Docs Cooperants, el concurs de projectes audiovisuals sobre cooperació, associacionisme, participació i voluntariat. S’hi guardonaran dos avantprojectes documentals amb un premi de 1000 € i un de 2000 €, com a reconeixement per la feina de persones joves que es volen endinsar en el món audiovisual documentant realitats amb perspectiva social. Els interessats a participar encara ho poden fer: el període d’acceptació de sol·licituds és vigent fins el 27 de novembre.

A banda de conèixer els noms dels guanyadors, durant l’acte d’entrega de premis també es projectarà el treball guanyador del Docs Cooperants 2019. Visualitzarem el resultat final del documental premiat després d’un any d’haver-hi treballat. Vides sense sostre, realitzat per un col·lectiu de joves de l’EMAV, se centra en explicar la vida de dues persones que viuen al carrer i les que les recolzen dia rere dia. Hi ha un seguit d’associacions que treballen per a fer-los la vida més suportable, no només econòmicament o garantint-los tres àpats al dia, sinó recolzant-los en el pas cap a la integració social.

Igual que en l’edició passada, els documentals guanyadors tindran un any per realitzar-se i hauran d’estar llestos per a la presentació la tardor del 2021, coincidint amb la propera edició del concurs. La convocatòria es llença en un moment en què per a molts joves és necessari aturar-se i observar què succeeix al nostre voltant, què es vulnera, qui pateix i qui lluita perquè totes tinguem les mateixes oportunitats.

Més informació al web bit.ly/DocsCooperants20 o per correu electrònic: dinamitzaciojoves@casasagnier.net