Talls de trànsit la nit del 19 al 20 de setembre

Les restriccions de trànsit permetran disposar de més espai a l’àmbit central de la plaça, i així poder iniciar els treballs de pous d’atac de les obres dels túnels de la plaça de les Glòries.

18/09/2015

Glòries (Agost 2015)

La nit del dissabte 19 al diumenge 20 de setembre es durà a terme un moviment del trànsit del costat mar de la Gran Via (entre Castillejos i Badajoz) que permetrà disposar de més espai a l’àmbit central de la plaça per poder iniciar els treballs de pous d’atac de les obres dels túnels que s’estan duent a terme a la plaça de les Glòries.

En aquest sentit, a partir de les 24h del 19 de setembre i fins aproximadament les 8h del matí del 20 de setembre hi haurà restriccions de carrils amb talls totals puntuals. La nova secció de trànsit, en aquest tram, quedarà formada per 3 carrils de circulació i un carril bus en sentit Besòs.

Aquest canvi no afectarà a les parades d’autobús existents i els vianants tindran assenyalats els passos i els seus recorreguts.

El carril bicicleta actualment ja es troba tallat en aquest tram i hi ha itineraris provisionals de connexió amb altres carrils bici existents.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries