Serveis i ajuts a la ciutadania

Cultura i oci

Barcelona posa a disposició de la ciutadania un gran ventall d’equipaments i serveis públics en l’àmbit de la cultura i l’oci, com ara centres cívics, biblioteques, fàbriques de creació, museus, centres de normalització lingüística, el parc d’atraccions del Tibidabo o programes com “Quadern Cultura” o “Gaudir + BCN”, entre altres.

Quadern Cultura

Visites o entrades gratuïtes per a espectacles a espais patrimonials de la ciutat per a estudiants de 1r d'ESO i un acompanyant adult.

Més informació

Museus i patrimoni cultural

Museus i altres espais culturals amb descomptes i avantatges.

Més informació

Centres cívics

Xarxa de 51 equipaments culturals distribuïts a tots els barris amb activitats gratuïtes o tallers i activitats amb descomptes.

Més informació

Cases de la Festa

Lloc de trobada de les entitats de cultura d'arrel tradicional, obert a tothom, amb activitats gratuïtes i tallers a preus assequibles.

Més informació

Centres de Normalització Lingüística

Cursos de català inicial gratuïts i descomptes del 50 al 70% en els altres nivells.

Més informació

Parc d’Atraccions Tibidabo

Descomptes especials per a famílies, famílies nombroses o monoparentals, infants, gent gran, persones amb discapacitat o necessitats especials i col·lectius en risc d'exclusió social.

Més informació

Gaudir+BCN i visita al Castell de Montjuïc

Podeu retirar una entrada gratuïta, sense reserva prèvia, per visitar el Park Güell i el Castell de Montjuïc.

Més informació

Torre de Collserola

Mirador situat a la plataforma 10, a 115 metres d'altura, obert al públic. Entrades bonificades per a persones amb discapacitat, majors de 60 anys i estudiants.

Més informació

Oficina Tiquet Rambles

Informació cultural de Barcelona, venda d'entrades d'esdeveniments culturals i oferta d'espectacles amb un 50% de descompte (Last Minute).

Més informació

Fàbriques de creació

Espais per a la innovació i la producció cultural per al desenvolupament de la creativitat. Adreçat als ciutadans de Barcelona, especialment als joves creadors.

Més informació

Biblioteques

Xarxa de biblioteques amb accés lliure al servei, a internet i a la xarxa Wi-Fi, i amb un carnet gratuït que ofereix descomptes en activitats i productes culturals.

Més informació

Et convidem

Espai participatiu del web Barcelona Cultura que convida a la participació per aconseguir descomptes, invitacions i accés a activitats culturals exclusives.

Més informació

Zoo de Barcelona

Descomptes especials per a famílies, famílies nombroses o monoparentals, infants, adults, escoles, gent gran, persones amb discapacitat o necessitats especials, titulars de la Targeta Rosa i col·lectius en risc d'exclusió social

Més informació

Park Güell

Descomptes especials per a gent gran, persones amb discapacitat o necessitats especials i acompanyant, titulars de la Targeta Rosa, infants, escoles i Gaudir+BCN.

Més informació

Ruta del Modernisme

Descomptes especials per a espais modernistes de la ciutat.

Més informació