A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

El web de comerç del Districte ofereix un nou apartat de recursos i serveis per a comerciants

divendres, 12 novembre, 2021 - 14:30

COMERÇ. Saps com formar-te per seguir fent créixer el teu negoci, com digitalitzar-lo, com aconseguir subvencions o altres ajudes per contractació de personal o com traspassar el teu comerç o adquirir-ne un de nou?

Saps com formar-te per seguir fent créixer el teu negoci, com digitalitzar-lo, com aconseguir subvencions o altres ajudes per contractació de personal o com traspassar el teu comerç o adquirir-ne un de nou?

El web de comerç del Districte d’Horta-Guinardó ofereix un nou apartat amb recursos i serveis per a comerciants, que podran trobar en un sol apartat diverses eines per seguir potenciant el seu negoci. L’espai està pensat per als comerços, no per a clients, i està dividit en diversos subapartats segons la temàtica.

Amb aquesta nova secció del web, el Districte es compromet a seguir donant suport als comerços del territori, oferint-los noves vies per seguir modernitzant-se i formant-se i facilitant-los l’accés a les ajudes públiques.

Fa poc més d’un any que va entrar en funcionament el web de comerç del Districte, que engloba mes de 500 establiments i incorpora un cercador avançat per paraules clau, categories, barris, associació comercial i altres criteris com si és accessible, ofereix servei a domicili, fa venda online, etc. L’objectiu és oferir als veïns i veïnes una eina útil i àgil per saber on comprar tots aquells productes que necessiten sense sortir del districte, i d’aquesta manera dinamitzar l’activitat comercial i la relació dels veïns amb el comerç del seu territori. Aquesta iniciativa també vol fomentar el paper del comerç com a agent de projectes de cohesió social que es desenvolupen al barri, i per aquest motiu donarà valor al comerç associat, al que formi part d’un projecte comunitari, a l’economia social i solidaria, i al comerç sostenible.