Campanya 'Mobiltza't per la Selva'

Atrás

Traductor de google :

"Mobilitza´t per la selva" és una campanya de reutilització i reciclatge de mòbils que llança l´ Institut Jane Goodal.

La campanya proposa allargar la vida útil dels nostres mòbils, i a la vegada, ens ofereix una forma fàcil i gratuïta d´aportar mòbils en desús (en funcionament o no). Amb això aconseguim:

- reutilitzar terminals i reduir la insostenible demanda dels seus components

- reciclar elements útils i disposar adequadament dels materials tòxics, evitant la contaminació del medi

- recaptar fons pels programes d´educació, conservació i desenvolupament al Congo, com el del Centre de Recuperació de Ximpanzés de Tchimpounga, on l´Institut Jane Goodall té cura de més de 150 ximpanzés rescatats, la gran majoria dels quals han arribat en pèssimes condicions desprès de ser decomissats a caçadors, traficants o particulars.

Com enviar mòbils:Si vols ser part de la solució, pots enviar gratuïtament els teus mòbils (en funcionament o no, amb bateria però sense carregador, targeta SIM ni cap altre element) seguint aquests passos:

1. Descarrega l'etiqueta prefranquejada aquí. Pots imprimir-la en blanc i negre o fotocopiar-la, emplenar-la amb les teves dades i enganxar-la al sobre (amb l´interior de plàstic de bombolla) amb el que enviïs els mòbils. També pots fer servir l'etiqueta inclosa en els fulletons de la campanya. L'etiqueta prefranquejada té un límit de 2 kg de pes (13 telèfons aproximadament). Si tens més mòbils, utilitza un altre sobre amb una altra etiqueta. Si tens 30 mòbils o més, mira el pas 4.

2. Diposita el sobre a qualsevol oficina de Correus i Telègrafs del territori espanyol, sense cap cost.

3. Envia un correu a info@mobilitzatperlaselva.org amb les teves dades per a participar al sorteig mensual d´apadrinaments Chimpamig@s. D'aquesta manera, l´IJG agraeix la vostra col·laboració i posa de manifest l'impacte positiu de la vostra ajuda. Els resultats es publicaran en la secció Notícies i els guanyadors seran contactats directament.

4. Per a 30 o més mòbils, es pot sol·licitar una recollida gratuïta a Eurekamovil-Movilbak al 902 929 605. Aquests enviaments, un cop rebudes les dades de contacte a info@mobilitzatperlaselva.org, guanyaran directament un apadrinament anual Chimpamig@s .

5. Els mòbils poden dipositar-se també en els punts de recollida habilitats, apuntant nom i adreça electrònica per al sorteig mensual.

Per cada aparell reutilitzat, Eurekamovil-Movilbak aportarà una part del seu valor a l'Institut Jane Goodall, segons el model del terminal.Per mòbils obsolets/trencats, també pots veure: Instal·lacions per a la gestió de residus d'origen municipal a Catalunya ; i a Barcelona, troba el teu punt verd.

Otros

Se celebra en:
Institut Jane Goodall.
Organizado por:
Institut Jane Goodall.

Institut Jane Goodall

Dirección:
C Entença, 60
Distrito:
Eixample
Barrio:
la Nova Esquerra de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Institut Jane Goodall
Cuándo
Evento permanente

Número de teléfono

Tel.:
600787509

You may also be interested in...