Concert "Patti Smith Quartet"

Atrás

Traductor de google :

Patti Smith, és una cantant, escriptora, compositora i artista visual reconeguda a escala mundial. Va llançar el seu primer àlbum Horses el 1975 i va ser inclòs al Registre Nacional de Gravacions de la Biblioteca del Congrés dels Estats Units l'any 2010. Al llarg de la seva carrera ha presentat una sèrie de discos notables, inclòs Easter amb la famosa cançó Because the Night escrita amb Bruce Springsteen o Dream of Life amb People Have the Power composta amb el seu difunt marit Fred Sonic Smith.

Actualment, Smith és una persona polifacètica que es dedica a l'escriptura, la música i el suport a causes de drets humans i grups ecologistes. Es destaca per la seva participació amb Pathway to Paris, una organització sense ànim de lucre que busca solucions per a combatre el canvi climàtic. A més, resideix a Nova York i és una escriptora destacada a Substack, on publica els seus escrits i lectures.

La destacada banda que l'acompanya inclou, al guitarrista i autor Lenny Kaye, amb qui col·labora des de 1971, al bateria Jay Dee Daugherty des de 1975, a Tony Shanahan al baix i els teclats, des de 1996, i al seu fill, el guitarrista Jackson Smith, des de fa més d'una dècada.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Jardins del Palau de Pedralbes.

Jardins del Palau de Pedralbes

Dirección:
Av Diagonal, 686
Distrito:
Les Corts
Barrio:
Pedralbes
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Jardins del Palau de Pedralbes
Cuándo
05/07/2024

Número de teléfono

Tel.:
010

Página web

Web venda d'entrades:
https://nitsdebarcelonapedralbes.com/

You may also be interested in...