Esmorzars per compartir.

Atrás

Traductor de google :

Un espai informal on compartir sobre les nostres vivències com acompanyants de joves adolescents.

Amb aquesta nova proposta d'Esmorzars per compartir es vol oferir un espai informal i amable on les referents familiars puguin compartir amb altres ma/pares. Un espai on reflexionar sobre la vivència com a mares i pares d'adolescents, compartir les emocions, els sentiments, així com les eines i els recursos que ens ajuden a enfrontar els reptes, des d'un lloc distès i amable.

Acompanyades per un te, un cafè i algun pastisset, les famílies es reuniran amb la presència d'una facilitadora, professional del Centre per a Famílies amb Adolescents. S'obrirà un espai perquè entre totes es pugui compartir com arribem i què necessitem. Conjuntament, s'anirà tirant el fil per anar trobant eines i recursos que ja utilitzem i que ens poden funcionar. La facilitadora podrà proposar alguna dinàmica o activitat per tal d'explorar-ho, des d'un lloc lúdic i distès.

Les trobades tindran una durada de 2h i es realitzaran quinzenalment en el Centre per a Famílies amb Adolescents. Pel millor funcionament del grup demanem el compromís de formar un grup de famílies el més estable possible, perquè pugui haver-hi continuïtat i es doni un procés de creixement conjunt. Tot i que el grup estarà obert i, al llarg del curs, hi haurà flexibilitat perquè s'incorporin noves famílies (a l'inici de cada trimestre).

Horarios

Centre per a Families amb Adolescents

Dirección:
de Sant Antoni Maria Claret, 64 - 78
Distrito:
Gràcia
Barrio:
el Camp d'en Grassot i Gràcia Nova
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre per a Families amb Adolescents
Cuándo
De 03/04/2024 a 26/06/2024

You may also be interested in...