Park(ing) Day Barcelona

Atrás

Traductor de google :

Transforma la plaça d’un cotxe en un ‘park’ per un dia o per tot l’any, programa activitats durant la setmana, i fomenta l’ecofeminsme aquest 2021!

Amb aquesta iniciativa, es vol reivindicar l’urgent  necessitat de repensar els espais urbans per avançar cap a formes de viure i escenaris més respectuosos amb el medi ambient i les generacions futures, i aconseguir un  increment de les zones verdes i els espais públics i de joc , i una  reducció de la contaminació atmosfèrica.

L’edició de 2021 tindrà com a eix l’ ecofeminisme amb l’objectiu de donar visibilitat a diferents qüestions de l’urbanisme, la mobilitat i la salut des d’una perspectiva de gènere.

El Park(ing) Day és un esdeveniment anual que té lloc en diverses ciutats de tot el món.

Es tracta d'una acció de ciutat performativa, educativa i reivindicativa, on diverses entitats, col·lectius i la ciutadania en general, transformen de forma temporal places públiques d'aparcament en parcs, jardins i altres formes d'espai públic amb l'objectiu de reivindicar un model de ciutat centrat en les persones i en el medi ambient. 

Aquest any, a causa de la situació generada per la COVID-19, es demanarà a les persones participants que s’adaptin a la  normativa del PROCICAT . Per a això, les entitats hauran de dissenyar les activitats i els Park(s) d’acord amb les  mesures de seguretat i higiene i distanciament social .


Consulta tots els parks previstos en aquest enllaç


Horarios

Diferents espai de la ciutat

Ciudad:
Barcelona
Dónde
Diferents espai de la ciutat
Cuándo
17/09/2021

Página web

Web:
parkingdaybcn.org/

You may also be interested in...