Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Conferències i Cursos

Objectes com a instruments

16.12.2021

Alfredo Costa Monteiro és un artista sonor, improvisador, compositor i poeta sonor nascut a Porto, Portugal. Viu i treballa a Barcelona des de 1992, any en què es va graduar en escultura /multimèdia a l'Escola de Belles Arts de París. Acostumat a treballar en els extrems del so, participa des de l'any 2001 en diversos projectes musicals improvisats i experimentals, cada vegada utilitzant una instrumentació diferent com l'acordió, la guitarra preparada, els dispositius electroacústics o els objectes ressonants, per donar a cadascun d'aquests projectes una identitat particular. La seva sessió se centra en la seva concepció de dispositiu electroacústic, del qual n’explicarà el seu funcionament i amb el qual farà un petit concert.

La sessió es podrà seguir tant presencialment com de manera virtual i està adreçada a estudiants de grau superior de música i a públic general.

 

CICLE DE CONFERÈNCIES

Aquesta conferència pertany al cicle Els instruments musicals, en estudi, un conjunt de trobades on es presentaran les darreres recerques i novetats sobre les col·leccions del Museu i el món dels instruments a l’abast de tothom. Lutiers, creadors i investigadors especialitzats ens expliquen de primera mà el seu treball.

En col·laboració amb l’Escola Superior de Música de Catalunya.

 

TOTES LES CONFERÈNCIES