Música en viu

Un Gulliver violinista

13.02.2022

L’intrèpid Lemuel Gulliver decideix seguir la seva passió de conèixer països i descobrir cultures, desig que el porta a desembarcar en quatre illes diferents; la primera illa que es troba és la de Lilliput, un país d’éssers diminuts. En el seu segon viatge descobreix Laput, una illa flotant amb éssers ben peculiars i excèntrics. La tercera illa, Brobdingnag, un país d’essers gegantins. I en quart lloc, i el seu últim viatge, es troba amb els Yahoos i els Houyhnhnms, un país governat per cavalls, els éssers més nobles de la creació.
A través de tots aquests viatges, el protagonista aprèn sobre la relativitat de les coses, sobre la importància de la mirada amb la què s’aprecia tot plegat i, el més important, sobre sí mateix. Una autorealització interna a través de viatges externs.

L'Adriana Alcaide i el Frederic Ibáñez ens faran viatjar amb el seu entusiasme innat gràcies a música original de l'època de Jonathan Swift, l'escriptor de l'obra, així com amb peces contemporànies per a ambientar les diferents atmosferes i accedir a l'imaginari col·lectiu.

 

Adriana Alcaide i Frederic Ibáñez, conducció musical. 

Amb música de G.F. Telemann i J.M. Léclair