A Trinitat Nova, Nova Fest

12/04/2022 - 08:51 h

Neix un festival de música que vol promoure el talent musical del territori

Neix un festival de música que vol promoure el talent musical del territori

“Nova Fest” és el nom d’un nou festival de música que neix a Nou Barris. En aquest cas, a Trinitat Nova, organitzat pel Casal de Barri i que té per objectiu bàsic promoure el talent musical del territori.

El festival se celebrarà a l’abril, maig i juliol, amb el cartell que trobareu adjunt, integrat per les bandes Straperloband, Los Eléctricos, el Grup de guitarres del Casal, Brucecat, Pez Rojo, The Replicants i Enrique Santiago y su banda.

Els concerts es faran a l’esplanada que hi ha del davant del Casal de Barri Trinitat Nova, i són gratuïts. No cal cap mena de reserva prèvia.

Festival de Músiques de Trinitat Nova

El “Nova Fest, Festival de Músiques de Trinitat Nova”, neix amb la voluntat de convertir-se en un referent estable de qualitat al districte i al conjunt de la ciutat. L’esdeveniment vol promoure el talent musical de grups i joves músics del territori, i al seu torn generar un nou espai d’identitat musical, tot fent costat als grups i jovent interessats en l’elaboració d’una programació musical variada i rica a la Trinitat Nova.