Torna la cavalcada de Reis a Nou Barris

23/12/2021 - 13:00 h

Rebuda de SSMM a la Zona Nord, cavalcada i espectacle musical

El 5 de gener, Nou Barris recupera una de les grans tradicions nadalenques: la cavalcada. Després que l’any passat s’hagués de posposar a causa de la covid-19, aquest any l’esdeveniment torna i ho fa de la següent manera.

Cavalcada de benvinguda

La primera cavalcada és la de benvinguda a SSMM els Reis d’Orient. Sortirà a les 16.15 h del carrer Perafita 48, i seguirà per Rasos de Peguera i Vallcivera fins a la plaça de l’estació de Renfe. Si la normativa ho permet, es tiraran caramels.

La comitiva entrarà a a la plaça de l’estació de Renfe sobre les 17.15 h i esperarà SSMM els Reis d’Orient, que arribaran en tren a aquella hora i compartiran unes paraules juntament amb un espectacle d’animació.

Hi haurà servei de llengua de signes.

Espectacle musical

Acabada la cavalcada de benvinguda, SSMM els Reis d’Orient es dirigiran als nens i nenes de Nou Barris des de la balconada de la Seu del Districte, a la plaça Major de Nou Barris, on a partir de les 18 h podreu gaudir d’un espectacle musical.

Hi haurà servei de subtitulació i llengua de signes i espai reservat per a gent amb mobilitat reduïda.

Cavalcada de SSMM els Reis d’Orient

I a les 19 h començarà la cavalcada pel districte amb el següent recorregut: Via Favència / Via Júlia, pl. de la República, pg. Verdun, c. Dr. Pi i Molist, pg. Fabra i Puig / c. Vèlia. Hi prendran part 19 carrosses i comparses. Si la normativa ho permet, es tiraran caramels.

En aquest mapa podeu consultar l’afectació al trànsit.

Covid-19

Heu de tenir present que l’ús de la mascareta és obligatori en els diversos esdeveniments que tindran lloc.

La seva celebració queda també condicionada a l’evolució de la pandèmia. Qualsevol canvi serà notificat a través del web del Districte i les xarxes socials.

Coorganitzen la cavalcada de Benvinguda a la Zona Nord: Districte de Nou Barris, Associació Sociocultural La Indomable, Associació Educació i Lleure Ubuntu, Casal de Joves Zona Nord, AFA Mestre Morera, AFA Mare Alfonsa Cavín, AFA CEIP Elisenda de Montcada, AMPA Escola Ciutat Comtal.

Coorganitzen la cavalcada: Districte de Nou Barris, Centro Cultural García Lorca, Societat Coral L’Ideal d’en Clavé, Associació Porta Cultural, Centro Cultural Manuel de Falla, Hermandad Los Romeros, SESE, Vocalia de Joves Turó de la Peira, Associació Sociocultural, AV Roquetes, La Indomable,  Grup de Foc de Nou Barris, Banda Simfònica Roquetes – Nou Barris de Barcelona, AFA Timbaler del Bruc, CEB Luz Casanova, AV Trinitat Nova, AMPA Cor Maria Sabastida, AMPA FEDAC Amílcar, Alzamora CF, AMPA Jesús – Maria Claudina Thévenet, AFA Escola Àgora BCN.

La gestió i direcció artística és a càrrec de Puça Espectacles.