Tot el que us ofereix Nou Barris Activa al març

25/02/2020 - 12:32 h

Alfabetització digital, activitats d’orientació i cerca de feina, i una sessió sobre la nòmina i el contracte, algunes de les propostes

Alfabetització digital, activitats d’orientació i cerca de feina, i una sessió sobre la nòmina i el contracte, algunes de les propostes

Nou Barris Activa arriba al març amb tot un seguit de propostes per a aquelles persones que esteu en plena cerca de feina, o voleu obtenir-ne una altra. També hi trobareu, a més, tres sessions sobre emprenedoria i una darrera al Punt de Defensa dels Drets Laborals en la qual es parlarà sobre la nòmina i el contracte.

Us ho desglossem tot a continuació.

Activitats d’alfabetització digital

Aquestes activitats us permetran iniciar-vos amb més seguretat en l’ús dels ordinadors i Internet, i us donaran les eines per dur a terme de forma més autònoma la cerca de feina, inscripció a portals de feina, així com d’altres usos en el món digital.

Es duran a terme cinc activitats. Us hi podreu inscriure a través dels enllaços:

Activitats Barcelona Treball

Si voleu millorar el vostre futur professional, inscriviu-vos a les activitats de curta durada de Barcelona Activa a Nou Barris. Una sèrie d’activitats que us ajudaran a enfocar el vostre futur professional. https://treball.barcelonactiva.cat/porta22/cat/assetsocupacio/programes/pagina49416/nou-barris-activa.do

Barcelona Activa a la Ciutat

En aquesta sessió us posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i us expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la vostra disposició per trobar feina. Teniu quatre dates possibles per inscriure-us-hi: 4, 10, 16 i 24 de març.

Activitats d’orientació i cerca de feina

En aquest apartat hi trobareu una sèrie de propostes pensades per ajudar-vos en l’obtenció d’un lloc de feina:

  • Tendències del mercat de treball i sectors amb més oportunitats. Dilluns 2 de març, d’11 a 13 h
  • Busques feina? Apunta’t a la nostra borsa de treball. Dijous 12 de març, d’11.30 a 13.30 h
  • Aplica la creativitat per a la consecució d’objectius. Dimecres 18 de març, de 9 a 11.30 h
  • Com comunicar-se amb eficàcia. Dimecres 25 de març, de 9 a 11.30 h

Sessions informatives d’emprenedoria

Si voleu saber tot el que cal per poder emprendre, podeu triar entre el dimecres 18 i el dimecres 25 de març, a les 10 h. Us hi podeu inscriure aquí.

Sessió oberta: Comprens la teva nòmina i el teu contracte?

Finalment, des del Punt de Defensa de Drets Laborals de Nou Barris, us convidem a assistir a aquesta sessió, que vol explicar els diferents models de contracte laboral i com s’estructura, i les parts de la nòmina.

Així, podreu conèixer a què us comprometeu quan signeu un contracte i sota quines condicions. La jornada us servirà també per conèixer per quins conceptes se us paga i les possibles derivades que això té a l’hora de rebre la prestació d’atur i la jubilació.

La sessió tindrà lloc el dimecres 4 de març, de 16.30 a 18.30 h. És gratuïta i oberta a tothom. Si hi teniu interès, us hi podeu apuntar a través d’aquest enllaç.