El restaurant Valzac s’emporta el primer premi del V Concurs d’aperitius de Nadal de Nou Barris

Nou Barris ha entregat els premis del cinquè Concurs d’aperitius de Nadal de Nou Barris. Enguany, el primer premi ha estat per a la proposta del restaurant Valzac, situat al passeig de Verdun, 9. Es tracta d’un blini de salmó marinat amb salsa tàrtara, ou de guatlla i alga wakave. El segon i el tercer premis han estat per a Ca la Isa i l’escola de Cuina Restaurant Cruïlla al Punt, respectivament. El premi del públic ha anat a parar al C.F. La Montañesa.

..
01/12/2025 - 13:50 h - Comerç i mercats

Ca la Isa, ubicada al carrer de l’Artesania, 137, va apostar per la patata i carn de la Sra. Amelia. I l’escola de Cuina Restaurant Cruïlla al Punt, situada a l’avinguda d’Escolapi Càncer, 4, va presentar el taco Cruïlla al Punt. Finalment, el C.F. Montañesa va elaborar una causa de pop al olivo.

Els establiments finalistes d’enguany han estat el bar Petit Pecat, el bar restaurant Orellana, la Casa Chendo, el bar l’Antic Mediterrani i el bar cerveseria Casa Catán.