Revistes

El SEDAC recull més de 500 títols de revistes, en paper i en format electrònic, gratuïts o per subscripció, que són de temàtica d’interès local o municipals.

El servei vetlla per fer possible la consulta permanent de les revistes publicades per l’Ajuntament de Barcelona i els ens instrumentals. Alguns títols de revistes municipals en format imprès es digitalitzen perquè es consideren de valor patrimonial. Consulta la secció Col·leccions digitalitzades per a més informació.

Les revistes electròniques de subscripció estan subjectes a les condicions d’ús de les llicències contractades i són d’accés només per als usuaris autoritzats. En aquests casos intentem facilitar l'accés als sumaris a través de Dialnet, servei gratuït d’alerta de la Universitat de la Rioja.

Si ets personal de l’Ajuntament de Barcelona i vols mantenir-te actualitzat en l'àmbit laboral, t'aconsellem que t'apuntis al servei de circulació de revistes o al servei d’alertes de revistes electròniques, a través de la Intranet municipal.

Revistes
Enllaços relacionats: