El dia 28 de maig se celebra el Dia Mundial de l'hamburguesa, un dels aliments que més combinacions possibles ens ofereix. Un plat apte per a tots els gustos! La seva base pot ser de porc, vedella o pollastre i es pot menjar sola o acompanyada de mil ingredients variats. I és que tal és la seva pluralitat que s’ha creat tot un sector de la restauració en què les seves cartes giren... Seguir llegint
Avui és el Dia Internacional de les Abelles i, per celebrar-ho, parlarem del deliciós aliment que produeixen, la mel! Considerada el “menjar dels déus” per part dels grecs, la mel és un dels aliments més populars a casa nostra. A més, és molt polifacètica, ja que pot prendre’s a tots els àpats i combinar-se amb molts aliments. Tanmateix, “no és mel tot el que... Seguir llegint
Demà, 13 de maig, és el Dia Internacional de l'Hummus! Un plat que podríem considerar recent en les nostres cuines i que ha anat guanyant popularitat en els últims anys. És una elaboració originària de la zona del Líban, Síria i Palestina que ens permet incorporar els llegums d'una forma diferent als nostres àpats diaris. Una recepta fàcil, molt saludable i refrescant per als dies d... Seguir llegint