Demà, 28 de maig, és el Dia Nacional de la Nutrició, i la FESNAD (Federació Espanyola de Societats de Nutrició i Alimentació) ho celebra anualment sota un lema. Aquest any és: “Pesca salut”. El Mercat de la Sagrada Família, com a espai de referència del producte fresc i de proximitat del barri, ha col·locat avui, 27 de maig, un plafó davant de les peixateries amb... Seguir llegint
Avui és el Dia Internacional de les Abelles i, per celebrar-ho, parlarem del deliciós aliment que produeixen, la mel! Considerada el “menjar dels déus” per part dels grecs, la mel és un dels aliments més populars a casa nostra. A més, és molt polifacètica, ja que pot prendre’s a tots els àpats i combinar-se amb molts aliments. Tanmateix, “no és mel tot el que... Seguir llegint
Demà, 13 de maig, és el Dia Internacional de l'Hummus! Un plat que podríem considerar recent en les nostres cuines i que ha anat guanyant popularitat en els últims anys. És una elaboració originària de la zona del Líban, Síria i Palestina que ens permet incorporar els llegums d'una forma diferent als nostres àpats diaris. Una recepta fàcil, molt saludable i refrescant per als dies d... Seguir llegint
A vegades pot ser tot un repte que els aliments que comprem no es facin malbé, sobretot per als més novells o els més despistats. És per això que avui us portem 5 consells per evitar lamentar-nos cada cop que obrim la nevera o l’armari de la cuina! 1. Suc de llimona per aturar l’oxidacióSi tallem una fruita per la meitat, com ara una poma o una pera, i la deixem fora de la... Seguir llegint