Inici / Noticia / El catàleg antirumors es renova!

El catàleg antirumors es renova!

Enguany, el catàleg antirumors ha realitzat una tasca de renovació i actualització de la seva oferta d’activitats.

En un exercici de revisió i reflexió en profunditat, s’ha apostat per actualitzar les temàtiques a treballar en el marc de la interculturalitat, s’ha reforçat l’eix de gènere, i s’han incorporat noves entitats i referents per tal de ser un catàleg més representatiu de les diverses veus que conformen el teixit de la ciutat.

A nivell d’imatge, el catàleg ha estrenat un nou disseny gràfic i nous baners. Així mateix, ha renovat l’espai web per a que sigui més intuïtiu i més còmode a l’hora de cercar i sol·licitar les activitats.

Amb la voluntat de reforçar el treball amb el jovent de la ciutat, s’han incorporat noves tècniques i metodologies utilitzant les xarxes socials, les arts plàstiques, les dinàmiques participatives o la música, per tal de que sigui una eina accessible i amb vocació transformadora.

Per altra banda, el catàleg es concep com una eina de treball als barris, així treballa en estreta coordinació amb la tasca que l’estratègia antirumors duu a terme a barris on hi ha espais articulats d’entitats que treballen la interculturalitat com són la Xarxa Antirumors Poblenou o el Servei d’Interculturalitat de Trinitat Vella. D’aquesta forma, el reforç del treball als barris és una prioritat pel catàleg.

Paral·lelament, el catàleg està treballant, a dia d’avui, per adaptar-se als reptes que brinda la situació i el context actual on malauradament, la majoria d’activitats cal fer-les en  format online. Per aquest motiu el catàleg ha elaborat una oferta formativa online amb la vocació i la mirada posada en poder anar augmentant l’oferta formativa virtual.

Us recordem que les activitats estan a disposició de les entitats, els serveis i els equipaments de Barcelona, de manera gratuïta, per a qui vulgui eradicar imaginaris racistes i discriminatoris sobre la diversitat cultural des d’una perspectiva intercultural i interseccional.

Us animem a donar-li un cop d’ull a les activitats del catàleg antirumors i a demanar-les, i si teniu qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb les tècniques escrivint a dinamitzacioantirumors@bcn.cat i plainterculturalitat@bcn.cat.

Comparteix aquest contingut