Inici / Estrategia bcn antirumors / Catàleg d'Activitats Antirumors
Que és i quin tipus?

L’objectiu principal del Catàleg d’Activitats és oferir una eina de sensibilització i educació ciutadana per desmuntar els imaginaris discriminatoris sobre la diversitat cultural. 

Les activitats estan a disposició de les entitats, els serveis i els equipaments de Barcelona, de manera gratuïta, per a qui vulgui eradicar imaginaris racistes i discriminatoris sobre la diversitat cultural des d’una perspectiva intercultural i interseccional.

Al catàleg hi trobaràs una àmplia oferta de formats (de caràcter més lúdic i formatiu), com un taller de cuina, teatre fòrum, titelles, creació artística i manualitats, audiovisual, i activitats formatives. Pretén arribar a tots els públics, infants i adults, joves i gent gran.

El catàleg té la vocació de ser una eina al servei d’aquelles entitats, escoles, i altres grups que estiguin treballant temes relacionats amb la interculturalitat durant l'any amb la intenció d’acompanyar el treball de processos en els diferents territoris de la ciutat. 
 
Voleu sol·licitar una activitat antirumors?

Per demanar una activitat tingues en compte aquests passos:

Comprova si ets membre de la Xarxa BCN Antirumors, ja que per a sol·licitar una activitat és requisit indispensable que l’entitat estigui adherida a la Xarxa.

Si no ets membre de la Xarxa has de seguir els passos següents:

  1. Adhereix-te omplint aquest formulari. Si tens dubtes de si la teva entitat n’és membre o no pots consultar el mapa d’entitats per veure totes les entitats adherides a la Xarxa.
  2. Un cop adherit i omplert el formulari i rebut la nota de confirmació, cal que tornis a la pàgina inicial del catàleg i omplis el formulari de sol·licitud de l’activitat: empleneu el formulari de sol·licitud en línia.

Si ja ets membre de la Xarxa BCN Antirumors:

  1. Empleneu el formulari de sol·licitud en línia de l’activitat. Cada sol·licitud serà valorada per l’Oficina Tècnica de l’Estratègia BCN Antirumors, que en determinarà l’adequació i la viabilitat.

Un cop rebuda la sol·licitud, l’Oficina Tècnica de l’Estratègia BCN Antirumors validarà la sol·licitud i us enviarà la carta de compromís, que caldrà retornar signada i segellada a plainterculturalitat@bcn.cat.

A tenir en compte:
Tindran preferència en l’assignació d’activitats les entitats o equipaments que, en el moment de presentar la sol·licitud, encara no hagin gaudit de cap activitat del catàleg. La sol·licitud s’haurà d’enviar com a molt tard 15 dies abans de la data de realització de l’activitat. Les activitats s'han de desenvolupar a la ciutat de Barcelona. Si teniu dubtes del tipus d’activitat que voleu sol·licitar o necessiteu informació suplementària, podeu escriure un correu a l'adreça que s'indica més amunt per a que l’oficina tècnica us assessori.

 

Activitats del catàleg

Cercador d'activitats antirumors

Cercador d'activitats antirumors

Seleccioneu qualsevol filtre i feu clic a Aplica per a veure'n els resultats.

Comparteix aquest contingut