Inici / Noticia / Gaudeix de l'estiu amb el contingut de les activitats de primavera de l'Espai Avinyó!

Gaudeix de l'estiu amb el contingut de les activitats de primavera de l'Espai Avinyó!

Consulta tots els recursos disponibles en format de podcast, vídeo, entrevista i crònica, de la programació d'activitats del segon trimestre de l'any.

>> Per accedir a tots aquests continguts, descarrega’t el pdf i fes clic als enllaços <<

En aquesta primavera del 2022 l’Espai Avinyó s’ha connectat amb la pluralitat de veus, iniciatives, experiències, llenguatges i sabers que propicien el diàleg intercultural a Barcelona.

Et convidem a submergir-te en els aprenentatges de les espiritualitats afro(trans)atlàntiques, en les seves pràctiques encarnades, aforismes, invocacions i encreuaments amb l’art, compartits a la sala de Periferia Cimarronas.

Després et proposem escoltar amb atenció els diàlegs de crítica institucional realitzats des de la pràctica del teatre contralegislatiu, les reflexions dels activistes que problematitzen la Llei d’Estrangeria de l’Estat espanyol amb l’obra i, d’altra banda, les propostes narratives cap als artefactes del Museu de Disseny de Barcelona.

No deixis de connectar amb les més joves i de bagatges diversos, a través de les seves reflexions sobre una xarxa social molt popular. O bé de transformar, a partir de la tècnica del collage i del fanzine, reflexions sobre les migracions familiars i els seus vincles afectius expandits, materialitzats en un llibre de família col·lectiu.

Finalment, recupera les ressonàncies i veus situades al barri del Besòs-Maresme i la conversa en clau local, sobre les contradiccions de l’ús de la categoria “música urbana“, entre artistes, periodistes, productors musicals i públic, a través d’aquest >>vídeo<<.

Recordem que totes aquestes activitats han anat de la mà d’iniciatives col·lectives, associacions culturals i infraestructures públiques, que formen el territori artístic i cultural de la ciutat. Per això, cadascuna ha anat acompanyada d’aquest >>fil musical de primavera<<, realitzat amb generoses recomanacions de les persones activadores d’aquesta temporada.

Finalment, esperem que aquests continguts florits continuïn posant en circulació coneixements i memòries, amb una mirada intercultural i en pro del diàleg i la reflexió quotidiana.

Comparteix aquest contingut