Inici / Noticia / Ja teniu a la vostra disposició el vídeo del Poetry Jam 'Dissidències'!

Ja teniu a la vostra disposició el vídeo del Poetry Jam 'Dissidències'!

El passat divendres 20 de novembre es va celebrar l’activitat Poetry Jam Dissidències, l’activitat que culminava el Cicle 'Interculturalitat LGTBI. Diàlegs per una memòria plural', que es va fer en col·laboració amb el Programa BCN Interculturalitat.

#InterculturalitatLGTBI pretén reflexionar i debatre sobre diverses realitats que afecten les persones LGTBI racialitzades i / o migrants, a fi d’avançar en la construcció d’una memòria plural que incorpori una mirada intercultural i visibilitzi aquest col·lectiu, principalment en el context de la ciutat. Així, mitjançant exposicions, xerrades, tallers, art, poesia s’han generat espais per al debat i la construcció d’una memòria col·lectiva al voltant de qüestions com l’impacte de l’homonacionalisme en la nostra societat i polítiques LGTBIQ+, les memòries de les lluites de les dissidents sexuals i de gènere o com afecta l’orientalisme en la mirada, accés a la cultura  i representativitat de persones  migrades i/o racialitzades.

L’activitat del Poetry Jam del passat divendres va estar organitzada pel grup de comunicació de la Xarxa BCN Antirumors en col·laboració amb ExpresArte Escenario Abierto, que en un format online va combinar llenguatges artístics com la performance, el vídeo art, la poesia visual, el rap i la poesia recitada en una vetllada plena de força. A més l’acte va tenir un caire força internacional fent connexions amb poetes que van recitar per streaming des de diferents llocs del món.

L’activitat ha tancat doncs el cicle Interculturalitat LGTBI que a través de l’art i la poesia amb el Poetry Jam ha volgut  proposar una reflexió en primera persona sobre diferents realitats invisibilitzades que afecten les dissidències sexuals i de gènere racialitzades dins la comunitat LGTBI. Aquí podeu veure el llistat d’artistes que van participar:

Convidat especial

Comparteix aquest contingut