Inici / Noticia / Recupera el contingut de les activitats de tardor de l'Espai Avinyó!

Recupera el contingut de les activitats de tardor de l'Espai Avinyó!

Tots els recursos de la programació d'activitats del quart trimestre de 2021, ja estan disponibles per continuar reflexionant i dialogant en clau intercultural.

>> Si vols accedir a la guia de continguts, descarrega aquest arxiu PDF i fes clic als enllaços <<

Aquesta tardor l’Espai Avinyó ha estat l’altaveu d’iniciatives musicals, projecció de documentals, emissions de ràdio i projecció en vídeo, visites, tallers i xerrades proposant així un diàleg obert, crític i d’aprenentatge continu.

Des de l’Àgora Musical de la Rambla escoltem el nou disc d’Ikram Bouloum i conversem sobre algunes estratègies per transcendir els estereotips de gènere, racials i de classe en la música i la pista de ball.

Vam conèixer les vídeo-entrevistes de persones de diferents edats, itineraris vitals i/o migratoris que viuen en la pluralitat lingüística en primera persona, gràcies a Ecologies lingüístiques, campanya del Programa BCN Interculturalitat.

En el marc de la Setmana de l’alimentació sostenible i el 12-O assistim a la projecció d’un documental a la llibreria La Panafricana, on debatem la relació entre alimentació i colonialitat, en un exercici de revisió i anàlisi històrica i poètic de les formes de producció, distribució i consum d’aliments en el nostre context.

A través del cicle Museus (Im)possibles: Razas, Pueblos, Culturas, vam proposar un exercici d’ampliació del relat de la diversitat cultural en el museu, en col·laboració amb el Museu Etnològic i de cultures del Món (MUEC).

Participem d’un diàleg realitzat a l’Espai Jove Palau Alòs amb joves que treballen i participen críticament en la realització de la sèrie de ficció ‘Oh My Goig!‘, un retrat plural de la joventut i sexualitats de la ciutat.

Finalment, emetem des de Boca Ràdio al Carmel les (Ràdio)grafies de barri, visibilitzant experiències situades i projectes d’autorepresentació de joves del Carmel, en relació amb els usos, condicions, dificultats i reptes a l’hora d’establir relacions interculturals a l’espai públic del barri.

Els continguts en format de podcast, crònica i entrevista d’aquest trimestre són fruit de la col·laboració amb projectes artístics, associacions culturals, socials i educatives i infraestructures públiques, que formen part del teixit social i cultural de la ciutat.

Comparteix aquest contingut