Camp de l’Arpa del Clot

La col·lecció local de la Biblioteca Camp de l'Arpa - Caterina Albert conté la part del fons que fa referència al nostre entorn més immediat. Recull documents que fan referència al districte de Sant Martí de Provençals i en concret al barri del Camp de l'Arpa del Clot. També inclou les obres d'autors estretament vinculats al barri, i les obres que fan referència a Caterina Albert (Víctor Català), autora que dóna nom a la biblioteca.

La col·lecció local té entitat pròpia i un tractament específic pel que fa a la tria i a la seva difusió. Aquest fons és important per als veïns i les veïnes del barri, ja que en un sol punt d'informació convergeix un recull de fons específic i únic. El trobareu a la planta primera, a la secció "El teu barri". Els documents són de lliure accés i es diferencien de la resta per les sigles "CL".

Si teniu documents relacionats amb el barri del Camp de l'Arpa del Clot (la història, els carrers, etcètera) o amb Caterina Albert i els voleu cedir a la biblioteca, no ho dubteu, poseu-vos en contacte amb la biblioteca! Així contribuireu a la difusió del barri i de l'escriptora.

Les biblioteques de Sant Martí també organitzen periòdicament activitats per donar a conèixer els diversos barris i llocs emblemàtics del districte.