Espai Multimèdia

La biblioteca disposa d'un Espai multimèdia equipat amb dotze ordinadors, que podeu reservar, i des d'on us podreu connectar a Internet i treballar amb eines de tractament d'imatges, de so, de vídeo i de gestió de pàgines web, entre altres. També hi trobareu un escàner i una impressora.

La biblioteca també ofereix, trimestralment, i en col·laboració amb Cibernàrium, activitats gratuïtes de curta durada per descobrir, conèixer i aprendre a utilitzar les eines digitals. La preinscripció es pot dur a terme a través d'Internet o bé directament a la biblioteca.

Cada dimarts i dijous, d'octubre a juny, es fan els tallers TIC, i els ordinadors només es poden utilitzar per a aquesta formació.

Horari de l'Espai Multimèdia

  • Dimarts, dijous, divendres i dissabte de 10 h a 14 h
  • De dilluns a divendres de 16 h a 20 h

L'Espai Multimèdia ofereix un servei d'assessorament en l'ús de les tecnologies de la informació i atén les consultes relacionades amb la recerca d'informació a internet, el correu electrònic o l'elaboració de documents.

Aquest servei s'ofereix  de gener a juny i d’octubre a desembre,  divendres d’11 a 14 h i dilluns, dimarts i dimecres de 17 a 20 h.