Tallers #estàsON

Tallers #estàsON. Cada dissabte un taller diferent! Per a nens i nenes de 6 a 12 anys. Nous tallers: apunta-t'hi! Cal inscripció prèvia.

TALLERS PER A NENES I NENS DE 6 a 8 anys i de 9 a 12 anys

Dissabte 1 de juny (11-13 h)
Un viatge al món mineral (9 a 12 anys)
Mitjançant diferents activitats coneixerem diferents minerals i algunes de les seves increïbles propietats com la fotoluminescència, el magnetisme o la conductivitat. Depenent de les seves característiques, anirem descobrint diferents minerals en forma de gimcana.

Dissabte 8 de juny (11-13 h)
El misteri dels colors (6 a 8 anys)
A través de l’experimentació amb prismes i CD comprendrem quin paper té la llum amb els colors que veiem al nostre voltant. Jugarem amb els colors fent cromatografies, és a dir, descomponent els colors secundaris en primaris, i utilitzarem la capil•laritat de l’aigua per generar colors secundaris. Finalment crearem un pèndol amb material reciclat, on afegirem pintura per dibuixar un petit mural cadascú que ens emportarem a casa.

Dissabte 15 de juny (11-13 h)
l·lumina’t amb l’STEAM (9 a 12 anys)
Entendrem com funcionen els circuits elèctrics i els seus elements principals. Crearem una làmpada amb materials senzills, posant en pràctica el que hem après sobre els circuits, la decoraran i se la podran emportar a casa.

Dissabte 22 de juny (11-13 h)
Juguem a programar robots (6 a 8 anys)
A través de diverses dinàmiques descobrirem què és la programació i aprendrem a programar un robot bee-bot. Ens divertirem construint un taulell gegant del joc de l’oca i, un cop fet, jugarem al nostre joc emprant els robots bee-bots com a fitxes del joc.

Recordeu que per a la inscripció als cursos cal tenir el carnet de Biblioteques de Barcelona.

Places limitades.

Les inscripcions també es poden fer a la mateixa biblioteca.

Segueix i comenta aquests tallers amb l’etiqueta #estàsON.