Finestres de Música Electrònica

La Biblioteca La Sagrera - Marina Clotet organitza la quarta edició del cicle Finestres de Música Electrònica. Es tracta d'un espai per reflexionar sobre la creació musical i artística al voltant de la música electrònica i també per escoltar de manera activa, intercanviant impressions sobre les cançons seleccionades per a la trobada. En aquesta ocasió oferirem una xerrada.

Programació

Aquelles discoteques dels 80 a Barcelona
A càrrec de David Puente, periodista cultural
Divendres 14 d’octubre, a les 18:30 h

Hi va haver un temps en què a les discoteques et podies trobar humoristes, faquirs, ventrílocs i, fins i tot, humoristes que venien milions de cintes de casset amb acudits d’un gust, diguessim, dubtós.

Els managers de tota mena d'artistes de la faràndula venien el seu catàleg a les discoteques gràcies als seus esforçats departaments de premsa. Els segells discogràfics intentaven, per la seva banda, colar l'enèsima estrella de l'italo disco perquè executés un playback en directe de mitja hora (a tot estirar).

David Puente, periodista interessat en tota mena de manifestacions culturals a Barcelona, ens submergirà a l'hemeroteca per recordar com els mitjans especialitzats al sector de l'espectacle cobrien fa 40 anys l'actualitat del que es coïa a Barcelona a la nit.

Sala d’actes. No cal inscripció prèvia.