Horts urbans

A la primera planta de la Biblioteca La Sagrera-Marina Clotet tenim una secció especial del fons dedicada a l’Horticultura amb especial èmfasi als Horts Urbans. Hi podeu trobar llibres destinats als infants (a la sala infantil), per començar a conèixer i practicar el conreu d’hortalisses i fruites, i també llibres per a tota la gent interessada en l’art d’aquest cultiu, tan els més veterans com els més novells.

Tenim a disposició de  tots els qui tinguin simpatia per aquest tema materials que es poden endur en préstec, des de calendaris de l’hort per als més organitzats, fins a manuals sobre com cultivar hortalisses en testos i balcons per als més intrèpids.

Tot va començar quan l’Associació de veïns i veïnes de la Sagrera es van fer càrrec de l’Hort-Jardí Urbà la Ferroviària que es troba situat a 40 metres de la biblioteca. Els agraïm molt la seva disponibilitat per acudir setmanalment a  l’hort amb els alumnes de les escoles que ens visiten a la biblioteca. I als alumnes de l’escola Pont del Dragó agraïm la senyalització que van fer de les plantes que s’hi cultiven.

Fitxers relacionats: