Seminari Biblioteca Verda i Sostenibilitat

Seminari. El Goethe Institut de Barcelona i Biblioteques de Barcelona organitzem una sessió que mostrarà maneres de fer les biblioteques més verdes.

El dilluns 15 de novembre, de 9.30 a 12.30 h, a la Biblioteca Montserrat Abelló, es durà a terme un seminari que reunirà experiències, de Berlín i Barcelona i mostrarà maneres de fer les biblioteques més verdes.

El Goethe Institut de Barcelona i Biblioteques de Barcelona organitzem una sessió per reflexionar sobre el paper que poden portar a terme les biblioteques en la promoció de la sostenibilitat mediambiental.

No n’hi ha prou que les biblioteques s’autodenominin institucions sostenibles, encara que ja en tinguin algunes característiques (en el sentit de l’Agenda 2030 de l’ONU), ja que l’espai, els recursos i la infraestructura són compartits per moltes persones. Però també és cert que no existeixen institucions educatives i culturals comparables que puguin desenvolupar un ampli impacte local similar al de les biblioteques públiques. Per tant, aquestes tindran un paper central per a aconseguir la sostenibilitat mediambiental i social.