FLIC, el festival de literatura i arts infantil i juvenil

Festival. Del 17 al 20 de novembre, nova edició del festival amb un programació per a públic familiar i professionals de la mediació i l’edició de la literatura infantil i juvenil. Biblioteques de Barcelona hi col·laborem.

Aquesta tardor torna el FLIC, el festival de literatura i arts infantil i juvenil. Una edició plena d’energia amb noves propostes artístiques i lúdiques per a les famílies que busquen altres maneres de viure la literatura (FLIC FAMILIAR) i professionals de la mediació i l’edició de la literatura infantil i juvenil (FLIC PRO).
La cita serà els dies 17, 18, 19 i 20 de novembre al Disseny Hub Barcelona, seu principal del festival, que acull el programa familiar i professional.
Més informació i compra d’entrades

L’edició d’enguany versarà sobre el tema (des)ordres.

FLIC PRO
Se celebra el 17 i 18 de novembre al Disseny Hub Barcelona amb una doble programació, per una banda, el programa de xerrades per docents, bibliotecaris, il·lustradors i amants de la literatura i per l’altra el Mercat de l’edició LIJ (literatura infantil i juvenil) per a editors LIJ nacionals i internacionals, agents literaris i il·lustradors.

FLIC FAMILIAR
El 19 i 20 de novembre celebrarem el programa familiar al Disseny Hub Barcelona de 10 h a 20 h. Enguany les famílies trobaran programació per tres franges d’edats dels 0 als 6 anys, dels 6 als 10 i estrenem l’hora golfa a partir de les 17.30 h per a nens i nenes a partir dels 10 anys.

Un any més, Biblioteques de Barcelona col·labora amb el FLIC. La Biblioteca El Clot – Josep Benet i la Biblioteca Camp de l’Arpa – Caterina Albert han cedit part del seu fons per a una de les quatre experiències literàries que s’ofereixen en l’edició familiar del FLIC, que tindrà lloc al Disseny HUB Barcelona el 19 i 20 de novembre. Es tracta de l’experiència (des) ORDRES on es proposarà a la mainada i les seves famílies que ordenin una biblioteca seguint diverses indicacions, segons el personatge literari que triïn: Pinotxo, Alícia, Ícar…
Més informació