'Les Invisibles': Cicle de contacontes científics a les Biblioteques de Nou Barris

Tallers. 5 contacontes per a 5 biblioteques durant 5 mesos. Cicle de tallers, d'octubre de 2020 a febrer de 2021. Places limitades. Canvi de format en les sessions a partir de novembre: ara en línia!

5 contacontes per a 5 biblioteques durant 5 mesos!

Acompanya’ns en la investigació per conèixer científiques!

El cicle de contacontes ‘Les Invisibles’ és una investigació on descobrirem diverses científiques i el que van fer a través de les seves històries narrades en els contes. A més, ens endinsarem en el coneixement científics que van generar a través d’experiments i jocs on aprendrem ciència!

A càrrec de: Luciferases

Adreçat a nens i nenes d’entre 7 i 10 anys.

Places limitades.

Passa per les biblioteques del districte de Nou Barris i recull cada mes el “Kit Les Invisibles”, on hi trobaràs:

  • llibres que et despertaran el “cuquet” científic
  • el material per a fer l’experiment del mes
  • el codi QR on trobaràs el conta-contes i t’explicaran com a dur a terme l’experiment secret relacionat amb la científica.

Sessió de gener:

Juntes coneixerem i descobrirem qui va ser Dian Fossey, una zoòloga que va lluitar per la protecció dels goril·les de muntanya, que estaven en perill d’extinció!  Com podem mantenir la biodiversitat del planeta? L’arribada de primatòlogues a la ciència va fer possible revolucionar el coneixement sobre les espècies de primats i la seva protecció, acompanya’ns en aquesta expedició! El llibre que es comentarà serà: Petita&Gran Dian Fossey de Maria Isabel Sánchez Vegara i Alessandra Cristofaro.

Recull el “kit Les invisibles” a partir del 25 de gener!

Farem visibles les invisibles!