Patis de les escoles bressol oberts durant l'estiu!

Serveis. Enguany, el servei de patis oberts a escoles bressol municipals es manté durant el període de juny a setembre, incloent-hi el mes d’agost!

El projecte consisteix a obrir els patis com a espais d’ús públic per a dur a terme activitats en família a l’aire lliure en horari no lectiu.

Els vint-i-cinc patis oberts de les escoles bressol municipals disposen d’una zona de lectura on les famílies tenen al seu abast una col·lecció de llibres infantils. Els patis obren els dissabtes al matí. Biblioteques de Barcelona hi contribueix amb el préstec de llibres d’imaginació i de petits lectors seleccionats per les 23 biblioteques que participen en el projecte.
Durant el mes d’agost hi haurà cinc patis oberts.
Els nens i nenes (fins a 6 anys) que hi accedeixin han d’anar acompanyats sempre de familiars o adults de referència.
Consulteu els patis i els horaris

I també, del 26 de juny i fins al 31 d’agost, diversos patis d’escoles i instituts públics de la ciutat,  obriran en diferents franges horàries, de matí i de tarda, per oferir els seus espais a l’ús del veïnat. En cada districte hi haurà, almenys, un pati obert.
Més informació

Patis oberts forma part del pla per a l’educació i la criança de la petita infància de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB) i en el qual col·labora Biblioteques de Barcelona.